Basket Talk

Κώστας Σλούκας: «Αμοιβαία η αγάπη με τον κόσμο, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτή»

Κώστας Σλούκας: «Αμοιβαία η αγάπη με τον κόσμο, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτή»

Ο Κώστας Σλούκας σε συνέντευξή του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ μίλησε για τις φετινές επιτυχίες και σχολίασε την επόμενη ημέρα στον Ολυμπιακό.

Ο Κώστας Σλούκας παραχώρησε συνέντευξη στον αέρα της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, όπου σχολίασε την φετινή αγωνιστική περίοδο των «ερυθρόλευκων» που ολοκληρώθηκε.

Ο 33χρονος γκαρντ του Ολυμπιακού από τη φετινή σεζόν ξεχώρισε ως κορυφαία στιγμή το νικητήριο τρίποντό του στην εκπνοή του buzzer στο Game 3 των play offs της EuroLeague κόντρα στη Φενέρμπαχτσε. Μάλιστα το χαρακτήρισε και ίσως την κορυφαία στιγμή στην καριέρα του δεδομένης της κρισιμότητας του αγώνα.

Για την επιτυχημένη χρονιά του Ολυμπιακού που δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί και με την κατάκτηση της EuroLeague δήλωσε: «Είχαμε “αγκαλιάσει” το Κύπελλο της Ευρώπης και μας το “κλέψανε”, αλλά αυτό είναι το μπάσκετ, αυτή είναι η… άγρια ομορφιά του και μένουμε με την πικρία ότι πήραμε μόνο τους τρεις από τους τέσσερεις τίτλους».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε πως το όραμα του ίδιου και των προέδρων των Πειραιωτών, όταν επέστρεψε στον Ολυμπιακό, ήταν η ομάδα να διακριθεί ως μία από τις 4 καλύτερες στην Ευρώπη και να είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη στην Ελλάδα. Μάλιστα τόνισε πως είναι πολύ περήφανος που το όνειρο αυτό πήρε «σάρκα και οστά».

Σε ερώτηση που του τέθηκε σχετικά με την παρουσία του στο επόμενο Final Four στο Βερολίνο το 2024 με την ερυθρόλευκη φανέλα, ο Κώστας Σλούκας απάντησε: «Ακολουθούν συζητήσεις τις επόμενες μέρες και θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι. Δε μπορώ να πω κάτι παραπάνω για ευνόητους λόγους. Εγώ αντιλαμβάνομαι την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό μου και είναι αμοιβαία, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0