Basket Talk

Υψωμένα τα… μεσαία δάχτυλα του Γιαμ Μάνταρ και σύνθημα «Γιαμπουσέλε» προς τον Έξουμ (video)

Υψωμένα τα… μεσαία δάχτυλα του Γιαμ Μάνταρ και σύνθημα «Γιαμπουσέλε» προς τον Έξουμ (video)

Μεγάλη η ένταση που επικράτησε στην αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με την Παρτίζαν με τον Γιαμ Μάνταρ να χειρονομεί προς τους οπαδούς των γηπεδούχων, οι οποίοι φώναζαν «Γιαμπουσέλε - Γιαμπουσεέλε» προς τον Έξουμ.

Και τι δεν είχε ο τρίτος τελικός του σέρβικου πρωταθλήματος μεταξύ του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτίζαν! Η ρίψη πολλών αντικειμένων λίγα λεπτά πριν το τζάμπολ οδήγησε την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στα αποδυτήρια έως ότου παύσει η ένταση.

Ο Ισραηλινός γκαρντ, Γιαμ Μάνταρ,  δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα συναισθήματά του για την επίθεση από τους φιλάθλους του Ερυθρού και παρορμητικά ύψωσε τα μεσαία δάχτυλα προς εκείνους στον δρόμο προς τα αποδυτήρια.

Η ένταση δεν σταμάτησε όμως εκεί...
Υπήρξε εκ νέου ρίψη αντικειμένων με την Παρτίζαν να επιθυμεί να αποχωρήσει ξανά από το παρκέ με τον «Ζοτς» να προσπαθεί να... κατευνάσει τα πνεύματα.

Στη συνέχεια έγινε μια σύρραξη κάτω από την μπασκέτα ανάμεσα στους παίκτες και των δύο ομάδων με το κοινό του Ερυθρού Αστέρα να φωνάζει «Γιαμπουσέλε- Γιαμπουσέλε» απευθυνόμενο στον 'Ντάντε Έξουμ που είχε δεχτεί το επικίνδυνο χτύπημα από τον Γάλλο στα play offs της EuroLeague.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0