Basket Talk

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός κάνει δικό της το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (video)

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός κάνει δικό της το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (video)

Σε μία… ιστορική "ανακοίνωση" προέβη ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο οποίος κατά τη διάρκεια της φιέστας κατάκτησης του πρωταθλήματος για τους ερυθρόλευκους είπε πως το ΣΕΦ θα γίνει και επίσημα το "σπίτι" της ομάδας!

Σπουδαία στιγμή για τον Ολυμπιακό στη φιέστα του νταμπλ, με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να προαναγγέλει πως το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα περάσει στην κατοχή του συλλόγου.

"Έφτασε η στιγμή, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ο Ολυμπιακός να αποκτήσει το δικό του γήπεδο και αυτό είναι το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας" είπε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μέσα σε αποθέωση από 11.000 φίλους του Ολυμπιακού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την ΑΕΚ που πέρυσι έκανε "δικό" της το κλειστό των Άνω Λιοσίων και τον Παναθηναϊκό που πρόσφατα έκανε δικό του το ΟΑΚΑ είναι... σειρά του Ολυμπιακού να κάνει δικό του το ΣΕΦ το οποίο άλλωστε χρησιμοποιεί μόνιμα ως έδρα από το 1991! Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ δεν βρίσκεται απλά σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διοίκηση του ΣΕΦ και τις αρμόδιες αρχές αλλά το θέμα θεωρείται "τελειωμένο" και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση κάτι που πρόκειται να γίνει πολύ σύντομα.

Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση παραχώρησης του ΣΕΦ στην ΚΑΕ Ολυμπιακός θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι σχεδόν... ολοκληρωτικές αλλαγές στο γήπεδο το οποίο θα μεγαλώσει σε χωρητικότητα και θα αλλάξει πλήρως η όψη του αποκτώντας... ερυθρόλευκο χρώμα και θα είναι έτοιμο μάλιστα στο ξεκίνημα της νέας σεζόν!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0