Basket Talk

Μέχρι και γεύμα με τον Ουόκαπ στα δώρα της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τους φιλάθλους για την αυριανή φιέστα!

Μέχρι και γεύμα με τον Ουόκαπ στα δώρα της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τους φιλάθλους για την αυριανή φιέστα!
Παροξυσμός επικρατεί στις τάξεις των φίλων του Ολυμπιακού μετά το back-to-back νταμπλ εντός των τειχών με την ΚΑΕ, να πρωτοπορεί και εκείνη στα δώρα της προς τον κόσμο της ομάδας. Ανάμεσα σε αυτά και ένα... γεύμα για 4 με τον Τόμας Ουόκαπ. Αναμένεται να ανακοινωθεί  sold out τις επόμενες ώρες.
Σε ρυθμούς φιέστας, η οποία θα έιναι και τηλεοπτική από τη συχνότητα της ΕΡΤ, κινούνται άπαντες στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» με το ΣΕΦ να αναμένεται κατάμεστο το βράδυ του Σαββάτου (17/6, 21:15 ώρα έναρξης).

Η back-to-back κατάκτηση του νταμπλ από τον Ολυμπιακό θέλει και τα επινίκιά της, με τη διάθεση των εισιτηρίων να οδεύει για sold out μπρος ολοταχώς.

Στην γεμάτη και άκρως αυτή εντυπωσιακή απ΄κάθε άποψη σεζόν για τους Πειραιώτες, ο κόσμος ήταν ο 6ος παίκτης της ομάδας με την ΚΑΕ να ετοιμάζει διάφορα δώρα για τη φιέστα. Ανάμεσα σε αυτά και ένα τραπέζι για τέσσερις με συντροφιά τον Τόμας Ουόκαπ. 

Πιο αναλυτικά τα όσα αναμένονται να διαδραματιστούν το βράδυ του Σαββάτου (17/6, 21:15 ώρα έναρξης) στο ΣΕΦ με την ερυθρόλευκη ΚΑΕ να καλεί τον κόσμο της ομάδας με κόκκινα στο γήπεδο.

Πιο συγκεκριμένα, θα κληρωθούν:
• 10 δωρεάν εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2023-24.
• 10 συλλεκτικές μπάλες με τις υπογραφές όλων των παικτών.
• 15 συλλεκτικές επίσημες εμφανίσεις, μια από τον κάθε παίκτη της ομάδας με την υπογραφή του.
• 5 διπλά αεροπορικά εισιτήρια, καθώς και εισιτήρια για τον αντίστοιχο αγώνα της Ευρωλίγκας τη σεζόν 2023-24 με το τσάρτερ της ομάδας.
• 10 εισιτήρια court seats για έναν ευρωπαϊκό αγώνα της επιλογής του φιλάθλου για τη σεζόν 2023-24.
• 10 δωρεάν εισιτήρια για το event της απόσυρσης της φανέλλας του Βασίλη Σπανούλη, που είναι προγραμματισμένο για τις 17 Σεπτεμβρίου 2023 στο ΣΕΦ.
• 10 συλλεκτικά winning Champions t-shirt του πρωταθλήματος 2022-23.
• 5 συλλεκτικά gift packs απο τον Μεγάλο Χορηγό του Ολυμπιακού, τη Bwin.
Και ΤΕΛΟΣ η SUPER έκπληξη! Ένα ιδιαίτερο γεύμα για 4 άτομα με τον Thomas Walkup!!!

Όλα τα εισιτήρια διαρκείας που θα τσεκαριστούν αύριο (17/06) στην φιέστα, καθώς και τα μεμονωμένα εισιτήρια, θα μπουν στην ηλεκτρονική κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί εντός της ερχόμενης εβδομάδας στα γραφεία της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Όλοι οι νικητές θα ειδοποιηθούν απο την Δ/νση Εισιτηρίων της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εντός των ερχόμενων ημερών.

ΝΙΩΣΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ... CHAMPION!

Αν θέλεις να κρατήσεις την ανάμνηση του back to back νταμπλ για πάντα, σου έχουμε την λύση! To OlympiacosBC Official store έχει δημιουργηθεί μια σειρά επετειακών προϊόντων, η οποία θα είναι διαθέσιμη από το e-shop, την μπουτίκ που βρίσκεται εντός γηπέδου, αλλά και από όλα τα επίσημα καταστήματα του Ολυμπιακού.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0