Basket Talk

Αυτοψία στο ΟΑΚΑ μετά τους βανδαλισμούς

Αυτοψία στο ΟΑΚΑ μετά τους βανδαλισμούς
Η επόμενη μέρα στο κλειστό του ΟΑΚΑ, έχει πολλά μπουκάλια, πολλά σπασμένα καθίσματα και μία εικόνα που σίγουρα δεν θυμίζει γήπεδο μπάσκετ.
Το game 4 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ήταν το τελευταίο της σειράς των τελικών, μιας και την ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνταν με 63-35 λίγο πριν τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου, οι διαιτητές αναγκάστηκαν να προχωρήσουν στην προσωρινή διακοπή του αγώνα (η οποία εν τέλει ήταν και οριστική).

Οι φίλοι του τριφυλλιού πέταξαν πολλά αντικείμενα στον πάγκο του Ολυμπιακού, ενώ οι βανδαλισμοί συνεχίστηκαν και αφότου οι Πειραιώτες είχαν οδηγηθεί στα αποδυτήρια. Οι εικόνες δεν θύμιζαν μπασκετικό γήπεδο και σε συνδυασμό με την αποπνικτική ατμόσφαιρα λόγω των καπνογόνων, ζητήθηκε εκκένωση του γηπέδου.

Μία μέρα μετά το χαοτικό σκηνικό στο ΟΑΚΑ, τα συνεργεία καθαρισμού βρέθηκαν από πολύ νωρίς στο γήπεδο για να καθαρίσουν τόσο το παρκέ, όσο και τους πάγκους, αλλά και τον χώρο εκτός αγωνιστικού χώρου.

mesa-2.jpg


Συγκεντρώθηκαν πολλά σπασμένα αντικείμενα, με τα περισσότερα να είναι καρέκλες, οι οποίες εκτοξεύτηκαν από οπαδούς προς το παρκέ. Τουλάχιστον 100 σπασμένες καρέκλες υπήρχαν στο πέταλο που κάθονται οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού.


mesa-1.jpg

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0