Basket Talk

Παροξυσμός κατά την άφιξη του νταμπλούχου Ολυμπιακού - Έγινε η νύχτα... μέρα έξω από το ΣΕΦ! (video)

Παροξυσμός κατά την άφιξη του νταμπλούχου Ολυμπιακού - Έγινε η νύχτα... μέρα έξω από το ΣΕΦ! (video)

Οι φίλοι του Ολυμπιακού υποδέχτηκαν την ομάδα έξω από το ΣΕΦ με την ατμόσφαιρα να «φλέγεται» όταν κατέφτασε το πούλμαν και το BN Sports βρίσκεται εκεί για να σας μεταφέρει τις πρώτες εικόνες.

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί που «κουβαλούσε» από το πρώτο τζάμπολ της σειράς των τελικών της Basket League απέναντι στον Παναθηναϊκό και με εμφατικό τρόπο σε ένα ΟΑΚΑ που είχε μετατραπεί σε πεδίο… μάχης, στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος για 14η φορά στην ιστορία του.

Περίπου δύο χιλιάδες φίλοι των «ερυθρόλευκων» μαζεύτηκαν στο ΣΕΦ για να γιορτάσουν την κατάκτηση του τίτλου μαζί με την ομάδα που επέστρεψε από το Μαρούσι.

Ένα «κόκκινο» πάρτι είχε στηθεί στο Φάληρο που πανηγύριζε το πρωτάθλημα του νταμπλούχου, πλέον, Ολυμπιακού, ενώ επικράτησε... πανζουρλισμός κατά την υποδοχή της ομάδας.

Οι... εκστασιασμένοι φίλοι των Πειραιωτών είχαν κατακλύσει τον χώρο γύρω από το πούλμαν της ομάδας με αποτέλεσμα να μη μπορεί να βγει η αποστολή!

Ξεχωριστά συνθήματα για κάθε παίκτη τραγουδούσαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού!

Αυτό που ακουγόταν με μία φωνή απ' όλους όμως ήταν το: «Σάσα αλάνι για πάντα στο Λιμάνι!»

Δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος ο Τζόρτζ Πάπας όταν κατέφτασε στο ΣΕΦ με το ιδιαίτερο... στύλ του.


Φυσικά και την αποθέωση γνώρισε και ο πρόεδρος της ομάδας με τους φίλους του Ολυμπιακού να τον... πνίγουν στις αγκαλιές και τα συνθήματα.

Θα το ξημερώσουν όπως φαίνεται απόψε οι Πειραιώτες που δε λένε να φύγουν από το ΣΕΦ.

Μ' ένα στόμα, μια φωνή τραγούδια και συνθήματα για τους φετινούς πρωταθλητές.

Φυσικά και όπως ήταν αναμενόμενο οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» ζητούσαν επίμονα από τον MVP της EuroLeague, Σάσα Βεζένκοφ, να παραμείνει στην ομάδα.

Ο αρχηγός του ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, ευχαριστησε τον κόσμο που βρέθηκε στο ΣΕΦ για να αποθεώσει την ομάδα και ζήτησε να κρατήσουν λίγη ενέργεια και φωνή για το Σάββατο στην προγραμματισμένη φιέστα.



Γιάννης Ψαράκης
Μάνος Φυρογένης

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0