Basket Talk

Ο Γκάλης αποδέχθηκε την βράβευσή του από την ΕΟΚ - Το μήνυμα του «γκάνγκστερ»!

Ο Γκάλης αποδέχθηκε την βράβευσή του από την ΕΟΚ - Το μήνυμα του «γκάνγκστερ»!

Την ευγνωμοσύνη του για την επικείμενη βράβευσή του από την ΕΟΚ στις 4 Αυγούστου, την οποία και αποδέχθηκε, εξέφρασε ο Νίκος Γκάλης, κάνοντας ειδική μνεία και στην κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ, σαν σήμερα (14/06) το 1987!

Σχετικά Άρθρα

Η ΕΟΚ δήλωσε την πρόθεσή της να τιμήσει τον Νίκο Γκάλη για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ, στο φιλικό με την Σλοβενία στις 4 Αυγούστου. Ο «γκάγκστερ», όχι απλώς αποδέχθηκε την πρόσκληση, αλλά εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του και παράλληλα αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ, σαν σήμερα (14/06) το 1987, τονίζοντας την επίδραση που είχε στη χώρα μας!

Αναλυτικά το μήνυμα του Νίκου Γκάλη:

«Ευχαριστώ πολύ την Ε.Ο.Κ. και τον Πρόεδρό της για την τιμή που μου επιφυλάσσουν στις 4 Αυγούστου.

Το να τιμάται ένας αθλητής για την αθλητική και κοινωνική του προσφορά από την αθλητική του οικογένεια έχει ιδιαίτερη αξία, επειδή θέλω να πιστεύω ότι δίνει χαρά σε μια κοινωνία, την ελληνική, που νιώθω περήφανος ως κομμάτι της, γιατί προσπάθησα να την κάνω κι εκείνη περήφανη, γιατί ονειρεύτηκα μαζί της και προσπάθησα να την κάνω κι εκείνη να ονειρευτεί μαζί μου και να πιστέψει στα δικά της όνειρα.

Σήμερα, 36 χρόνια μετά από εκείνη την επιτυχία μιας ομάδας που έκανε έναν λαό να πιστέψει στον εαυτό του, είμαστε εδώ και συνεχίζουμε την προσπάθεια για να κάνουμε περήφανη την ομάδα, την οικογένεια, τη χώρα, εμάς τους ίδιους

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0