Basket Talk

Ειρωνική ανακοίνωση Παναθηναϊκού για Μπαρτζώκα

Ειρωνική ανακοίνωση Παναθηναϊκού για Μπαρτζώκα

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός καταδίκασε την αντίδραση του κόσμου με τη ρίψη οξειδανίου και κρεμώδους τροφής, ζητώντας όμως από τους αρμόδιους φορείς να ασχοληθούν με την προκλητική συμπεριφορά του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Σχετικά Άρθρα

Στα όσα συνέβησαν στο Game 2 των τελικών της Basket League αναφέρθηκε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τονίζοντας πως καταδικάζει την συμπεριφορά των φιλάθλων της για ρίψη νερών και γιαουρτιών και κάλεσε τις αρχές να δράσουν αναλόγως για τις ενέργειες του προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα.

Το «τριφύλλι» κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 την σειρά με σουτ του Πονίτκα στο τέλος και οι ανακοινώσεις μετά την λήξη της αναμέτρησης διαδέχθηκαν η μία την άλλη. Οι «ερυθρόλευκοι» εξέφρασαν τα παράπονα τους για την διαιτησία, ενώ παράλληλα διέψευσαν τις κατηγορίες των «πρασίνων» για την υβριστική συμπεριφορά του Μπαρτζώκα.

Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με κεκλεισμένων των θυρών για δύο αγωνιστικές για τα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«H KAE Παναθηναϊκός καταδικάζει απερίφραστα τη ρίψη οξειδανίου και κρεμώδους τροφής προς τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού, καθώς και όλους όσοι απάντησαν στις ύβρεις του προπονητή του πειραιώτικου σωματείου.

Θα περιμέναμε να είχε πράξει το ίδιο και η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τις ρίψεις φωτοβολίδων ευθείας βολής, μολότοφ και πετρών κατά των αθλητών και προπονητών μας.

Καλούμε τους αρμόδιους φορείς να ασχοληθούν επιτέλους με την υβριστική και προκλητική συμπεριφορά του Γιώργου Μπαρτζώκα την οποία επιδεικνύει σε κάθε αγώνα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0