Basket Talk

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός απαντά στις καταγγελίες του Παναθηναϊκού για τις ύβρεις του Μπαρτζώκα: «Φτάνει με τα ψέματα»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός απαντά στις καταγγελίες του Παναθηναϊκού για τις ύβρεις του Μπαρτζώκα: «Φτάνει με τα ψέματα»
Στην... αντεπίθεση πέρασε ο Ολυμπιακός ως προς τις καταγγελίες των «πρασίνων» για τον υβριστικό Γιώργο Μπαρτζώκα, διασαφηνίζοντας την κατάσταση από πλευράς Πειραιωτών.
Το... σύνδρομο του ελληνικού αθλητισμού έκανε και πάλι την εμφάνισή του πριν, κατά τη διάρκεια και κυρίως μετά το τέλος και του δεύτερου αγώνα των τελικών της Basket League που βρήκε τον Παναθηναϊκό νικητή και τη σειρά στο 1-1.

Ένα από τα πρόσωπα που μπήκαν στο... στόχαστρο του ματς στο ΟΑΚΑ ήταν εξ΄αρχής ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να δέχεται, τόσο εκείνός όσο και οι συνεργάτες του από νερά μέχρι... γιαούρτια.

Οι «πράσινοι» κατήγγειλαν τον προπονητή των «ερυθρολεύκων» μετά το τέλος του Game 2 για εξύβριση όχι μόνο προς την κερκίδα αλλά και στους ανθρώπους των «πρασίνων», πέρνοντας την άγουσα για τα αποδυτήρια, με τους Πειραιώτες να δίνουν τη δική τους απάντηση.

Όπως αναφέρουν οι φιναλίστ της EuroLeague, ένας συγκεκριμένος φίλαθλος δίπλα στον πάγκο των φιλοξενούμενων σηκωνόταν και έβριζε. Με τη βοήθεια του δεύτερου κομισάριου του παιχνιδιού κ. Ελευθεριάδη, ο εν λόγω υποστηρικτής του Παναθηναϊκού σώπασε ενώ αφότου ακούστηκε η... χοντρή κυρία, προχώρησε σε υβριστικές χειρονομίες προς τον Γιώργο Μπαρτζώκα, παρουσία και πάλι του δεύτερου κομισάριου. Αυτά περιλαμβάνονται στην απάντηση των «ερυθρολεύκων» ως προς τις καταγγελίες του απέναντι «στρατοπέδου», καταλήγοντας στη φράση «Τέρμα με τα ψέματα».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0