Basket Talk

Σερέλης: «Είχαμε πίεση από τις σερί ήττες – Πρώτη φορά φέτος βάλαμε μεγάλο σουτ στο τέλος»

Σερέλης: «Είχαμε πίεση από τις σερί ήττες – Πρώτη φορά φέτος βάλαμε μεγάλο σουτ στο τέλος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χρήστος Σερέλης από την εμφάνιση των παικτών του και το τέλος που δόθηκε στο σερί του Ολυμπιακού, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Σάσα Βεζένκοφ.

Τέλος στο αήττητο σερί του Ολυμπιακού σε 14 ντέρμπι «αιωνίων» έδωσε ο Παναθηναϊκός, καθώς επικράτησε στο ΟΑΚΑ με 67-65 (08/06). Ο Χρήστος Σερέλης στις δηλώσεις του μετά από τη νίκη της ομάδας του και την ισοφάριση της σειράς σε 1-1, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για τους παίκτες του, ενώ εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον Σάσα Βεζένκοφ για τον τραυματισμό που υπέστη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

«Πριν πω τι μας έδωσε τη νίκη, να ευχηθώ περαστικά στον Βεζένκοφ, να είναι καλά. Έφυγε απευθείας για μαγνητική και δεν έχουμε ενημερωθεί τι έχει. Εύχομαι να είναι καλά.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι κρίθηκε στην τρομερή θέληση και το πάθος που είχαμε. Έχουμε χάσει τρία παιχνίδια στις λεπτομέρειες. Μετά τις απώλειες του Ολυμπιακού θα μπορούσα να πω πως αγχωθήκαμε παραπάνω, δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Η πίεση προήλθε από τις συνεχόμενες ήττες. Βγάλαμε τρομερές άμυνες και στο τέλος για πρώτη φορά φέτος εμείς βάλαμε ένα μεγάλο σουτ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0