Basket Talk

Μια αγωνιστική στον Ολυμπιακό, χωρίς κόσμο σε πιθανό game 5

Μια αγωνιστική στον Ολυμπιακό, χωρίς κόσμο σε πιθανό game 5
Γνωστή έγινε η ποινή του Ολυμπιακού για τα όσα έγιναν κατά την άφιξη του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα τιμωρηθεί για τις δράσεις που έγιναν στο ΣΕΦ κατά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού για το game 1 των τελικών.

Οι «ερυθρόλευκοι» τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών. Αυτή η ποινή, θα ισχύει σε περίπτωση που η σειρά πάει σε game 5. Αν δεν φτάσουμε μέχρι το πέμπτο παιχνίδι, η ποινή του Ολυμπιακού θα μεταφερθεί για τη νέα χρονιά.

Δείτε την απόφαση:

1) Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: α) για επεισόδια δυσφημιστικά για το άθλημα στον περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων, ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας από αγώνες πρωταθλήματος ή κυπέλλου και χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, β) για απαγορευμένη χρήση πανό χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ) και γ) παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (άναμμα πυρσών), χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) που διεξήχθη στις 4-6-2023.

2) Απαλλάσσεται η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ της κατηγορίας περί εκτεταμένων υβριστικών συνθημάτων σε βάρος φυσικών προσώπων, για τον ως άνω αγώνα.

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0