Basket Talk

Ο Ιτούδης ανέλυσε στην τουρκική τηλεόραση τα λάθη των διαιτητών μέσα από βίντεο στο λάπτοπ του! (video)

Ο Ιτούδης ανέλυσε στην τουρκική τηλεόραση τα λάθη των διαιτητών μέσα από βίντεο στο λάπτοπ του! (video)

Μετά τον αγώνα της Εφές με την Φενέρμπαχτσε, ο Δημήτρης Ιτούδης εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία αναλύοντας τα λάθη που συνέβησαν.

Η Εφές για άλλη μία φορά ανέτρεψε ματς των ημιτελικών του τουρκικού πρωταθλήματος και κέρδισε τη Φενέρ 97-91 παίρνοντας… κεφάλι στην σειρά (2-1).

Ο Δημήτρης Ιτούδης ήρθε αρκετές φορές στα όριά του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή στο τέλος του αγώνα, όταν κατηγόρησε τη γραμματεία ότι δεν έγινε ποτέ η αλλαγή του Πιερ! Ο Έλληνας τεχνικός της Φενέρ έτρεχε στο παρκέ δείχνοντας τον εκνευρισμό του προς τους διαιτητές της αναμέτρησης και τη γραμματεία!


Το ίδιο έγινε και λίγα δευτερόλεπτα πριν την εκπνοή για ένα φάουλ που σφυρίχτηκε υπέρ της Εφές και εξόργισε τον Δημήτρη Ιτούδη.


Ο Έλληνας κόουτς ανέλυσε μετά το ματς στην τούρκικη τηλεόραση τα λάθη που έγιναν από τη διαιτησία δείχνοντας τις φάσεις από το λάπτοπ του.

Η Φενέρμπαχτσε με την σειρά της έβγαλε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για κατάφορη αδικία και ότι αν δεν παρθούν μέτρα από τις αρμόδιες αρχές η «απάντηση» της ομάδας θα είναι σκληρή. Παράλληλα τόνισε ότι οι τρεις διαιτητές καθόρισαν αποτέλεσμα εις βάρος της Φενέρ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0