Basket Talk

Εφές – Φενέρμπαχτσε 97-91: Πολύ σκληρή για να… πεθάνει!

Εφές – Φενέρμπαχτσε 97-91: Πολύ σκληρή για να… πεθάνει!

Τι κι αν βρέθηκε (ξανά) με την πλάτη στον τοίχο 10 λεπτά πριν τη λήξη (67-78); Η Εφές του Εργκίν Αταμάν το… γύρισε, επικράτησε με 97-91 επί της Φενέρ και βρίσκεται μια νίκη μακριά από τους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος!

Πώς να ξεγράψεις την Εφές; Δεν χρίστηκε τυχαία back to back πρωταθλήτρια Ευρώπης! Το φινάλε του προηγούμενου αγώνα μπορεί να ήταν συναρπαστικό, όμως η Εφές στον σημερινό ημιτελικό έκανε άλλη μία ανατροπή, εξίσου σημαντική με την προηγούμενη.

Τι κι αν η Φενέρ στο πρώτο ημίχρονο το έβλεπε σαν… βαρέλι, ευστοχώντας σε 10 από τα 14 τρίποντα που επιχείρησε, μόλις στο πρώτο 20λεπτο;

Ο Εργκίν Αταμάν όχι μόνο βρήκε τη λύση μετά το -42 του Game 1, αλλά μετέτρεψε την δις πρωταθλήτρια Ευρώπης σε μεγάλο αφεντικό της σειράς, ούσα μία νίκη μακριά από τους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος.

Στο Game 2 της σειράς βρέθηκε πίσω στο σκορ στα 6", όμως ο Κλάιμπερν με απίθανο buzzer beater «έσωσε την παρτίδα». Στο Game 3 βρέθηκε στο -11 στα τέλη της 3ης περιόδου. Ο Αταμάν όμως βρήκε ξανά τη λύση και έφερε την Εφές μία νίκη μακριά από τους τελικούς και το φινάλε του στον πάγκο της τουρκικής ομάδας ως πρωταθλητής.

Τα δεκάλεπτα: 22-24, 52-51, 71-78, 97-91

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0