Basket Talk

Σπανούλης: «Παίξαμε μοντέρνο μπάσκετ, φέραμε τον Παναθηναϊκό σε 5 παιχνίδια για να είμαστε εδώ»

Σπανούλης: «Παίξαμε μοντέρνο μπάσκετ, φέραμε τον Παναθηναϊκό σε 5 παιχνίδια για να είμαστε εδώ»

Μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ που σήμανε και το 2-0 στους μικρούς τελικούς της Basket League, ο προπονητής του Περιστερίου μίλησε για την πορεία της ομάδας του.

Μεγάλη νίκη πήρε το Περιστέρι απέναντι στον ΠΑΟΚ με 64-81 στην PAOK Sports Arena. Αυτή ήταν η 5η νίκη του Βασίλη Σπανούλη απέναντι στους Θεσσαλονικείς, σε ισάριθμους αγώνες στην καριέρα του ως προπονητής. Η νίκη αυτή σήμανε και το 2-0 στη σειρά των μικρών τελικών της Basket League και ο προπονητής των Περιστεριωτών μίλησε για την αξία της.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο κόουτς του Περιστερίου:

«Στην αρχή δεν ήμασταν καλοί, όμως στις άλλες τρεις περιόδους παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ, μοντέρνο σε άμυνα και επίθεση. Είχαμε καλή επικοινωνία και συνεργασίες, κλείσαμε τα ατού του ΠΑΟΚ. Στην τέταρτη περίοδο ήμασταν πάλι εξαιρετικοί.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη συγκέντρωσή τους, δεν είναι το πιο εύκολο να παίξεις σε αυτά τα παιχνίδια. Ήταν ο μεγάλος μας στόχος η 3η θέση και είμαστε σε μια πολύ καλή κατάσταση. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι και στο επόμενο.

Οι παίκτες μου έχουν μεγάλο κίνητρο και απαιτώ μάξιμουμ συγκέντρωση, παλέψαμε σκληρά για να είμαστε εδώ. Φέραμε τον Παναθηναϊκό σε 5 παιχνίδια, δε γίνεται εύκολα αυτό. Δεν κάναμε ποτέ πάνω από δύο ήττες συνεχόμενες, πάντα αντιδρούσαμε».

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0