Basket Talk

Επεισοδιακό «break» της Εφές στην έδρα της Φενέρμπαχτσε με… clutch Κλάιμπερν!

Επεισοδιακό «break» της Εφές στην έδρα της Φενέρμπαχτσε με… clutch Κλάιμπερν!

Το buzzer-beater τρίποντο του Κλάιμπερν χάρισε στην Εφές το «break» της έδρας της Φενέρμπαχτσε, καθώς επικράτησε με 92-90 στον δεύτερο αγώνα των ημιτελικών του τουρκικού πρωταθλήματος. Λίγο πριν το φινάλε ορισμένοι οπαδοί των γηπεδούχων από τις VIP θέσεις εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο.

Τι κι αν ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα με 42 πόντους διαφορά; Η Αναντολού Εφές όχι απλώς έβγαλε αντίδραση στο game 2 της ημιτελικής σειράς του τουρκικού πρωταθλήματος, αλλά έκανε και το «break» στην έδρα της Φενέρμπαχτσε! Ο Γουίλ Κλάιμπερν ήταν εκείνος που ευστόχησε σε buzzer-beater τρίποντο και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν με 92-90!

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με προβάδισμα 13 πόντων στο τέταρτο δεκάλεπτο, ωστόσο οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη ανέτρεψαν πλήρως τα δεδομένα, με τον Χέις-Ντέιβις να σκοράρει για το προσπέρασμα στα 15’’. Τότε, όμως, ήταν η ώρα του Κλάιμπερν, ο οποίος ήταν «καυτός» στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και την κρίσιμη ώρα δε λάθεψε, χαρίζοντας το ροζ φύλλο στην Εφές, για το 1-1 της σειράς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν από την ολοκλήρωση του αγώνα, οπαδοί της Φενέρ, που βρίσκονταν στις θέσεις VIP, έκαναν «ντου» στον αγωνιστικό χώρο! Αφορμή αποτέλεσε η κίνηση του Κλάιμπερν προς τον, άλλοτε προπονητή του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρη Ιτούδη, δείχνοντάς του να... σωπάσει! Οι διαιτητές διέκοψαν προσωρινά τον αγώνα, ωστόσο η κατάσταση εξομαλύνθηκε γρήγορα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0