Basket Talk

Σερέλης: «Κρίθηκε στις λεπτομέρειες το παιχνίδι» (video)

Σερέλης: «Κρίθηκε στις λεπτομέρειες το παιχνίδι» (video)

Ο Χρήστος Σερέλης στάθηκε στην υπερπροσπάθεια που έκανε ο Παναθηναϊκός στο Game 1 των Τελικών κόντρα στον Ολυμπιακό ακόμα κι αν έχασε 73-70.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να γνώρισε την ήττα στο ΣΕΦ στο πρώτο παιχνίδι των Τελικών της Basket League, αλλά δυσκόλεψε τους «ερυθρόλευκους» μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ο Χρήστος Σερέλης θέλησε να εστιάσει στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του και στο πόσο κοντά βρέθηκε η ομάδα στη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού:

«Κρίθηκε στις λεπτομέρειες το παιχνίδι. Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί όταν περάσαμε μπροστά μπορούσαμε να λυγίσουμε τον αντίπαλο. Είχαμε ένα ανοικτό σουτ στο τέλος για να πάρουμε πάλι την πρωτοπορία. Κάναμε πάρα πολύ καλή προσπάθεια, δεν το παρατήσαμε ποτέ και αυτό είναι που πρέπει να κρατήσουμε. Να δούμε τα λάθη μας και την Πέμπτη να ισοφαρίσουμε τη σειρά. Έπρεπε να κυκλοφορήσουμε καλύτερα την μπάλα στο πρώτο ημίχρονο και να διαβάσουμε καλύτερα και το κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο. Έλειψε το καθαρό μυαλό στην αρχή, δε γίνεται να μπουν όλα σουτ. Δεν μας καταρρακώνει τίποτα, θα παλέψουμε τη σειρά και πρέπει να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα με κάθε τρόπο. Ήρθαμε στο ΣΕΦ, παίξαμε στα ίσια. Να δουλέψουμε σκληρά να είμαστε δυνατοί στην έδρα μας και με τον κόσμο στο πλευρό μας μπορούμε να έχουμε καλύτερο ρυθμό στην επίθεση».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0