Basket Talk

Νίκολα Γιόκιτς: Ξεπέρασε Μάτζικ Τζόνσον και Ράσελ Ουέστμπρουκ σε triple doubles στα playoffs! (video)

Νίκολα Γιόκιτς: Ξεπέρασε Μάτζικ Τζόνσον και Ράσελ Ουέστμπρουκ σε triple doubles στα playoffs! (video)

Η έννοια του combo center πρέπει να έχει τη… φωτογραφία του δίπλα. Ο Νίκολα Γιόκιτς έχει διαχρονικά το καλύτερο ποσοστό triple doubles στην post season, αναγκάζοντας «μύθους» του αθλήματος όπως οι Μάτζικ Τζόνσον, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Όσκαρ Ρόμπερτσον, Λάρι Μπερντ και Ουίλτ Τσάμπερλειν να φορέσουν κιάλια για να τον δουν.

Σχετικά Άρθρα

Επιδραστικός, απόλυτα κομβικός, «οδοστρωτήρας». Ο Nίκολα Γιόκιτς κάνει πράματα και θάματα στην post season στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού από όταν τον διέβη, έχοντας μετατρέψει τα triple doubles σε… πρωινό του.

Ο Mr. τρία λίτρα coca cola κάποτε, τελειώνει με διψήφιο αριθμό πόντων, ασίστ, ριμπάουντ το 23% των παιχνιδιών που έχει δώσει στα playoffs απ’ όταν οι Νάγκετς τον επέλεξαν στο Draft του 2014, ακόμα και αν η το ESPN προτίμησε να δείξει μια διαφήμιση του Taco Bell την ώρα εκείνη.

 Ποσοστό το οποίο φυσικά είναι... αστρονομικό για το προχωρημένο στάδιο της σεζόν, αφήνοντας τους Τζόνσον, Ουέστμπρουκ και Τζέιμς να βλέπουν την πλάτη του. Ακόμα πιο πίσω συναντώνται «ιερά τέρατα» του παρελθόντος (Όσκαρ Ρόμπερτσον, Λάρι Μπερντ, Ουίλτ Τσάμπερλειν) και παίκτες που έχουν αφήσει τη δική τους «σφραγίδα» στο άθλημα, όπως Ρέιζον Ρόντο, Τζέισον Κιντ και Ντρέιμοντ Γκριν.

Κανένας όμως δεν πλησιάζει καν τα… όργια του Σέρβου «δεινόσαυρου», όπως αποτυπώνεται άρτια και χιουμοριστικά στο παρακάτω tweet.

Μάνος Φυρογένης

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0