Basket Talk

ΠΣΑΤ για την επίθεση σε Χατζηγεωργίου: «Ατιμωρησία τέλος»

ΠΣΑΤ για την επίθεση σε Χατζηγεωργίου: «Ατιμωρησία τέλος»

Ο ΠΣΑΤ με ανακοίνωση καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκε ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου από οπαδούς του Περιστερίου και η οποία αναδείχθηκε μονάχα από το BN Sports.

Σχετικά Άρθρα

Μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε Περιστέρι και Παναθηναϊκό, ο διευθυντής του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ, Δημήτρης Χατζηγεωργίου, δέχτηκε λεκτική επίθεση από οπαδούς των γηπεδούχων, με το BN Sports να σας ενημερώνει από την πρώτη στιγμή.

Με την επέμβαση της αστυνομίας και των σεκιούριτι, το επεισόδιο «έσβησε» γρήγορα, ωστόσο ο ΠΣΑΤ με ανακοίνωση ζητά την παραδειγματική τιμωρία των ταραχοποιών, τονίζοντας ότι ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ δεν έδωσε κανένα δικαίωμα για να δεχθεί αυτή την επίθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ:

«Ο ΠΣΑΤ καταγγέλλει την επίθεση που δέχτηκε στο Περιστέρι από οπαδούς των γηπεδούχων ο συνάδελφος Δημήτρης Χατζηγεωργίου, διευθυντής της Αθλητικής Διεύθυνσης της ΕΡΤ, την ώρα της άσκησης των καθηκόντων του. Και συγκεκριμένα μετά το τέλος της  μετάδοσης του αγώνα μπάσκετ Περιστερίου-Παναθηναϊκού και την ώρα που έπαιρνε δηλώσεις.

Περίπου 10-15 οπαδοί, χωρίς ο συνάδελφος να έχει δώσει …δικαιώματα με την δημοσιογραφική κάλυψη του αγώνα, μπήκαν ανενόχλητοι μέσα στο γήπεδο τον απείλησαν και του επιτέθηκαν λεκτικά.

Το ΔΣ του ΠΣΑΤ καταδικάζει την επίθεση και εκφράζει την απορία του πώς έφθασαν αυτοί οι χουλιγκάνοι τόσο άνετα δίπλα στον σχολιαστή της ΕΡΤ.

Απαιτούμε από τις αστυνομικές, δικαστικές και αθλητικές αρχές την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων και άμεσα τη λήψη μέτρων για την προστασία των αθλητικών συντακτών από κάθε λογής …οπαδούς και χουλιγκάνους, στους οποίους οι αρμόδιοι δίνουν την ευχέρεια να κάνουν … περίπατο στο κέντρο του γήπέδου.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου  (ΠΣΑΤ) στέκεται στο πλευρό του Δημήτρη Χατζηγεωργίου και φυσικά θα παρακολουθήσει από κοντά την εξέλιξη της υπόθεσης. Δεν πρόκειται να ανεχθεί να μπει ο φάκελος στο αρχείο, όπως συνηθίζεται. Η ατιμωρησία τέλος».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0