Basket Talk

Επιβλητικοί Χιτ, συνέχισαν την παράδοση και προκρίθηκαν στους τελικούς! (video)

Επιβλητικοί Χιτ, συνέχισαν την παράδοση και προκρίθηκαν στους τελικούς! (video)

Μπορεί οι Χιτ να μην κατάφεραν να τελειώσουν μία ώρα νωρίτερα την πρόκριση επί των Σέλτικς, και να είδαν το 3-0 να γίνεται 3-3, όμως το break είναι γεγονός και μάλιστα με επιβλητικό τρόπο. Κέρδισαν στη Βοστώνη με 103-84 και συνεχίζουν στους τελικούς, όπου θα συναντήσουν τους Νάγκετς.

Τι και αν το «σοκ» ήταν ισχυρό, αν αναλογιστεί κανείς πως οι Μαϊάμι Χιτ είδαν το 3-0 υπέρ τους να γίνεται 3-3 και εν συνεχεία να πρέπει να ταξιδέψουν στην Βοστώνη; Διάλεξαν τον δύσκολο δρόμο, αλλά επικράτησαν στο Game 7 των Σέλτικς με 103-84 και προκρίθηκαν στον τελικό, όπου θα συναντήσουν τους Νάγκετς με μειονέκτημα έδρας.

Οι Σέλτικς έμοιαζαν να θέλουν αλλά να μην μπορούν, έχοντας «αδειάσει» ψυχολογικά μετά την ανατροπή που εν τέλει έμεινε μισή και δεν έγιναν η πρώτη ομάδα, μετά από 150 αποτυχημένες προσπάθειες, η οποία παίρνει την πρόκριση, ενώ είχε μείνει πίσω σε μία σειρά με 3-0.

Σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε ο τραυματισμός του Τζέισον Τέιτουμ (14π., 5/13 σουτ) στην πρώτη κατοχή, με τον σκόρερ των 28.8 πόντων σε Game 7 να παίζει με φανερό πρόβλημα. Η διαφορά έφτασε μέχρι και στους 16 πόντους στις αρχές της 3ης περιόδου, δεν υπήρχε αντίδραση και το 4-3 είναι γεγονός, με τον Μπάτλερ να αναδεικνύεται και πάλι σε πρωταγωνιστή.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0