Basket Talk

Σλούκας: «Δεν έχω στο μυαλό μου τη Ρέαλ»

Σλούκας: «Δεν έχω στο μυαλό μου τη Ρέαλ»
Ο Κώστας Σλούκας παραχώρησε δηλώσεις αναφορικά με τους επερχόμενους τελικούς της Basket League και τη μετάβαση από τo Final-4 της EuroLeague στην ελληνική πραγματικότητα.
Ο Ολυμπιακός «σκούπισε» τον ΠΑΟΚ και πήρε την πρόκριση για τους τελικούς της Basket League με σκοπό να διαφυλλάξει τα... σκήπτρα του, με τον Κώστα Σλούκα να παραχωρεί δηλώσεις μετά το Game 3 με τους Θεσσαλονικείς.

Για το ματς με τη Ρεάλ και την παρουσία του κόσμου: «Δύσκολη η ήττα από τη Ρεάλ. Γιατί ελέγχαμε το ματς και ήμασταν μια ανάσα από τον τίτλο. Δουλειά μας είναι να προχωράμε. Δεν το έχω στα μυαλό μου. Για τον κόσμο είναι μία αναγνώριση για την προσπάθεια που κάνουμε».

Στη συνέχεια είπε: «Είναι το πρωτάθλημα ο βασικός το στόχος. Εμείς κοιτάμε να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι. Περιμένουμε τον αντίπαλο του τελικού αρχής γενομένης από το ΣΕΦ. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα και ο κόουτς Τακιανός έχει δώσει διαπιστευτήριά και πέρυσι. Καλή συνέχεια στους μικρούς τελικούς».

Για το αν περιμένει ζώνη στους τελικούς όπως έκανε η Ρεάλ στον τελικό της Euroleague: «Δεν με ενδιαφέρει η ζώνη ή όχι. Και ο ΠΑΟΚ το έκανε και σήμερα στην αρχή και το πλήρωσε. Με νοιάζει το πως θα είμαστε εμείς».

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0