Basket Talk

Τρομερή απάντηση Μπαρτζώκα σε δημοσιογράφο: «Θες να γίνεις viral και με ρωτάς για τον Λαρεντζάκη; Δεν έπαιξε για αγωνιστικούς λόγους» (video)

Τρομερή απάντηση Μπαρτζώκα σε δημοσιογράφο: «Θες να γίνεις viral και με ρωτάς για τον Λαρεντζάκη; Δεν έπαιξε για αγωνιστικούς λόγους» (video)
Ο εκνευρισμένος Γιαννούλης Λαρεντζάκης της δεύτερης περιόδου, δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο της επικράτησης του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε τη δική του εξήγηση με μια τρομερή ατάκα.
Σχετικά Άρθρα
Ο Ολυμπιακός επέστρεψε... φουριόζος στις εντός των τειχών υποχρεώσεις του και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στους τελικούς της Basket League χωρίς να αγχωθεί, με «σκούπα» επί του ΠΑΟΚ.

Μετά το τέλος του Game 3 της σειράς στο ΣΕΦ, ο προπονητής των Πειραιωτών παραχώρησε τις καθιερωμένες του δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ, αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στο Γιαννούλη Λαρεντζάκη που δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο (είχε δείξει τον εκνευρισμό του στη δεύετερη περίοδο μετά την αντικατάστασή του).
 Για το ματς: «Μου αρέσει να παίζουμε σαν ομάδα... Δεν είναι αναγκαστικό ότι πρέπει να βάζουμε 100 πόντους. Παίξαμε κατά διαστήματα αρκετά καλό μπάσκετ και σε κάποια άλλα σημεία ήμασταν χαλαροί».

Για τη μη χρησιμοποίηση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη στο δεύτερο ημίχρονο και αφού ο δημοσιογράφος επισήμανε πως «μπορεί να γίνουμε viral αλλά θα το ρωτήσω», ο Γιώργος Μπαρτζώκας απάντησε: «Είσαι επίμoνος... Θέλεις να γίνεις viral προφανώς, ε; Δεν έπαιξε για αγωνιστικούς λόγους».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο βαθμό ετοιμότητας της ομάδας, ενόψει τελικών, μετά την περιπέτεια του Κάουνας, κάνοντας ειδική μνεία στην παρουσία του κόσμου στο ΣΕΦ: «Όσο περνάνε οι μέρες, είμαστε καλύτερα. Ο αθλητισμός είναι ένα βιβλίο. Όταν αλλάζεις σελίδα, όταν προχωράς δεν βλέπεις την προηγούμενη. Είναι είναι τα πράγματα. Πρέπει πάντα να προχωράς. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήλθε σήμερα για να δείξει την υποστήριξή του στην ομάδα. Το εκτιμώ πολύ».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0