Basket Talk

Μπαρτσελόνα: Ή δέχεται 50% μείωση μισθού ή αποχωρεί ο Μίροτιτς

Μπαρτσελόνα: Ή δέχεται 50% μείωση μισθού ή αποχωρεί ο Μίροτιτς

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μπαρτσελόνα στο μπάσκετ θέτουν υπό αμφιβολία το μέλλον αρκετών παικτών, μεταξύ των οποίον και ο Νίκολα Μίροτιτς.

Μετά την αποτυχία στο f4 του Κάουνας, η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει ήδη να σχεδιάζει την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, ο σύλλογος της Καταλονίας είναι έτοιμος να μειώσει αρκετά το μπάτζετ για τη νέα σεζόν, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Μάλιστα, αν και αρχικά η μείωση θα ήταν γύρω στο 10-15%, το πιο πιθανό είναι πλέον να αγγίξει το 25%. Με βάση τα νούμερα λοιπόν, το μπάτζετ της σεζόν 2022-23 ήταν κοντά στα 44 εκατομμύρια ευρώ, οπότε αυτό σημαίνει ότι η Μπαρτσελόνα θα αναγκαστεί να «κόψει» τουλάχιστον 10 εξ αυτών.

Φυσικά, αυτό κάνει αβέβαιο το μέλλον πολλών παικτών της ομάδας και κυρίως του Νίκολα Μίροτιτς. Ο νατουραλιζέ Ισπανός έχει ήδη ενημερωθεί ότι θα πρέπει να δεχθεί 50% μείωση μισθού, αλλιώς θα είναι ελεύθερος να αποχωρήσει στο τέλος της φετινής σεζόν. Το συμβόλαιο του Μίροτιτς βέβαια έχει ισχύ για δύο ακόμη σεζόν, ενώ το ποσό που λαμβάνει αγγίζει τα 11 εκατομμύρια ευρώ και φυσικά αποτελεί τον πιο ακριβοπληρωμένο στο ρόστερ των «μπλαουγκράνα».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0