Basket Talk

Γκριγκόνις: «Στο Περιστέρι τους αρέσει να μιλάνε»

Γκριγκόνις: «Στο Περιστέρι τους αρέσει να μιλάνε»
Ο Μάριους Γκριγκόνις σε δηλώσεις που παραχώρησε ήταν ιδιαίτερα… καυστικός απέναντι στον προπονητή του Περιστερίου, Βασίλη Σπανούλη, ενώ παράλληλα μίλησε για την πορεία του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League.  

Ο Μάριους Γκριγκόνις δεν «μάσησε» τα λόγια του στις δηλώσεις που έκανε μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στο Περιστέρι (23/5).

Ο Λιθουανός έκανε έναν σύντομο απολογισμό της φετινής χρονιάς των «πρασίνων» ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τον αντίπαλο προπονητή, λέγοντας πως του αρέσει μόνο να… μιλάει.  

Αναλυτικά οι δηλώσεις του για τη σεζόν:

«Πιστεύω ότι είχαμε ένα καλό παιχνίδι επιθετικά, αλλά η άμυνα δεν δούλευε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Είναι playoffs και όλοι γνωρίζουν την κατάστασή μας. Πρέπει να παλέψουμε με τον καθένα, δεν έχει σημασία αν είμαστε μία ομάδα EuroLeague ή όχι. Πρέπει να δείχνουμε το μαχητικό μας πνεύμα.

Αυτή τη σεζόν είχαμε παίκτες που ήρθαν και παίκτες που έφυγαν. Τώρα Νέιτ (Γουόλτερς) και Ματ (Τόμας) δεν μπορούν να παίξουν. Ο Μπέικον είναι εκτός. Πάντα κάτι αλλάζει στην ομάδα. Στη θέση των πόιντ γκαρντ έχουμε δύο εξαιρετικούς παίκτες που δεν μπορούν να αγωνιστούν. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ό,τι έχουμε και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Όλες οι ομάδες έχουν τα δικά τους και δεν θέλω να ακουστώ σαν να προβάλλω αυτό»

Σχετικά με την πίεση που δέχθηκαν από το Περιστέρι:

«Δεν ξέρω, κάνουμε τη δουλειά μας και προσπαθούμε να τελειώσουμε τη σεζόν τουλάχιστον με ένα καλό πρόσημο. Μένουν λίγες βδομάδες οπότε πρέπει να παίξουμε και να το ευχαριστηθούμε».

Στο Περιστέρι τούς αρέσει να μιλάνε. Ο προπονητής τους μιλάει και προσπαθούν να περάσουν την πίεση με αυτόν τον τρόπο στους διαιτητές, σε όλους. Αλλά πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι χαμηλά και να προχωρήσουμε. Είναι μία πολύ καλή ομάδα και δεν σημαίνει ότι επειδή είμαστε σύνολο EuroLeague θα περάσουμε έτσι. Πρέπει να παλέψουμε, θα παλέψουν και αυτοί, θα συνεχίσουν να μιλάνε και πρέπει να απαντήσουμε σε αυτό»

Για την απόδοσή του:

«Το προηγούμενο παιχνίδι ήταν δύσκολο και για την ομάδα και για εμένα, οπότε ήθελα να είμαι επιθετικός... Κάποιες μέρες νιώθεις καλά και έρχονται όλα και το γεγονός πως μιλάνε 'πατάει' στην περηφάνειά σου λίγο»

Ενόψει της σειράς των ημιτελικών:

«Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολη σειρά. Ξέρουμε την κατάστασή μας. Βλέπουμε πως είναι και δεν πιστεύουμε πως είμαστε καμία τρελή ομάδα που παίζουμε εκπληκτικά. Έχουμε καλές μέρες που παίζουμε σαν ομάδα, μοιράζουμε τη μπάλα και έχουμε καλή άμυνα, αλλά δεν είμαστε καθόλου συνεπείς.

Προσπαθούμε και προσπαθούμε. Ο προπονητής είναι εδώ τρεις μήνες και προσπαθεί να μας κολλήσει με κάποιον τρόπο. Κάτι δεν λειτουργεί πολύ και συχνά, αλλά θεωρώ έχουμε ένα σύνολο που θέλει να είναι ανταγωνιστικό και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αν παλέψεις μπορείς τουλάχιστον να περάσεις τα ημιτελικά»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0