Basket Talk

«Τέλος» ο Παπαθεοδώρου από τον Κολοσσό: «Ευχαριστούμε Ηλία, εις το επανιδείν»

«Τέλος» ο Παπαθεοδώρου από τον Κολοσσό: «Ευχαριστούμε Ηλία, εις το επανιδείν»
Ο Κολοσσός Ρόδου ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Ηλία Παπαθεοδώρου.
Η ανακοίνωση του Κολοσσού Ρόδου:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Ηλία Παπαθεοδώρου για την προσφορά του.

Στον έναν χρόνο που κράτησε η συνεργασία μας οι στιγμές χαράς ήταν πλειοψηφία και η σεζόν 2022/23 χαρακτηρίζεται άκρως επιτυχημένη με τον κόουτς Ηλία στο τιμόνι. Ο Κολοσσός H Hotels παρέμεινε μία σταθερή δύναμη της Basket League και για ακόμη μία χρονιά τερμάτισε στην πρώτη οκτάδα, συμμετέχοντας στα playoffs.

Παράλληλα, διατηρήθηκε η εξαιρετική σχέση και σύνδεση του κόσμου με την ομάδα και μαζί μετέτρεψαν το κλειστό της Καλλιθέας σε μία από τις καλύτερες έδρες του ελληνικού πρωταθλήματος. Αυτό επιβεβαιώνουν και οι αριθμοί, καθώς σε έντεκα παιχνίδια, η ομάδα μας πανηγύρισε τη νίκη στα εννιά από αυτά.

Ο κόσμος ευχαριστήθηκε ωραίο μπάσκετ και παρακολούθησε μία ομάδα μαχητική που τα έδινε όλα σε κάθε παιχνίδι και κάθε αγωνιστική…

Ηλία σ’ ευχαριστούμε για όλα, εις το επανιδείν…»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δήλωσε:

«Μια πολύ όμορφη συνεργασία με τον Κολοσσό H Hotels φτάνει σήμερα στο τέλος της.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τις οικογένειες του κυρίου Κουγιού και κυρίου Χατζηλαζάρου για την τιμή να ηγηθώ ως προπονητής του Κολοσσού στη φετινή προσπάθεια της ομάδας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο κύριο Καρατζά και στον αντιπρόεδρο κύριο Μελή για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη, σε όλα τα επίπεδα από την αρχή έως το τέλος.

Ευχαριστώ τους παίκτες μας, τους πρωταγωνιστές αυτής της επιτυχημένης χρονιάς για την μεγάλη προσπάθειά τους και τους συνεργάτες μου και όλο το σταφ της ομάδας για τη συνεργασία και την υπομονή τους.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους στη Ρόδο, για την υπέροχη φιλοξενία, την αγάπη και τον σεβασμό που έδειξαν κατά τη διάρκεια της παρουσίας μου στο πανέμορφο νησί!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0