Basket Talk

Μακάμπι: «Έδεσε» τον Κόλσον έως το 2025!

Μακάμπι: «Έδεσε» τον Κόλσον έως το 2025!

Στο Τελ Αβίβ θα παραμείνουν… οι βαλίτσες του Μπόνζι Κόλσον, καθώς η Μακάμπι ήρθε σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο με τον 27χρονο.

Ήδη αρχίζει και… χτίζει για το μέλλον η Μακάμπι Τελ Αβίβ, πριν καλά καλά ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν. Η «ομάδα του λαού» έχει προσφέρει νέα συμβόλαια σε πολύτιμους παίκτες, όπως οι Λορένζο Μπράουν και Γουέιντ Μπόλτνουιν.

Σε αυτούς προστίθεται και ο Μπόνζι Κόλσον, ο οποίος ανανέωσε με την ομάδα του Όντεντ Κάτας για δυο χρόνια. Αυτό σημαίνει πως θα φοράει την κίτρινη φανέλα της Μακάμπι μέχρι το καλοκαίρι του 2025, σε μια κίνηση που «δένει» τον 27χρονο άσο στο Ισραήλ.

Στις πρώτες δηλώσεις του μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την Μακάμπι ο Κόλσον είπε: «Είμαι τρομερά ενθουσιασμένος. Είναι ευλογία να επεκτείνω το συμβόλαιό μου με την Μακάμπι. Είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να δουλέψω. Ήταν η πρώτη μου σεζόν στην Ευρωλίγκα.

Απλά θα προσπαθήσω να συνεχίσω τη δουλειά, θα συνεχίσω να χτίζω και να προσαρμόζομαι και ελπίζω να προσθέσουμε κι άλλα μπάνερ στο γήπεδο. Είναι αναμφισβήτητα ένα ξεχωριστό κλαμπ, εάν δεν είσαι μέλος του είναι δύσκολο να καταλάβεις την αγάπη που παίρνεις από τον κόσμο κάθε μέρα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0