Basket Talk

EuroLeague, Final-4: Το BN Sports στη Media Day του Ολυμπιακού πριν την αναχώρηση για το Κάουνας! (video)

EuroLeague, Final-4: Το BN Sports στη Media Day του Ολυμπιακού πριν την αναχώρηση για το Κάουνας! (video)
Τα τελευταία λόγια... ειπώθηκαν. Σε λιγότερο από δύο 24ωρα ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται σε Λιθουανικό έδαφος για να διεκδικήσει το 4ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της ιστορίας του και το BN Sports βρέθηκε στη Media Day της ομάδας. Συνεντεύξεις Παπανικολάου και Μπλακ στα... προσεχώς.
Οι τελευταίες λεπτομέρεις απομένουν πλέον μέχρι την αναχώρηση των «ερυθρολεύκων» για το Κάουνας με φόντο την κορυφή της Ευρώπης. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έχουν αφήσει πίσω τους την απαιτητική σειρά με τη Φενέρμπαχτσε καθώς μέσα σε ένα τριήμερο (19-21 Μαϊου) κρίνεται ο.. ιδρώτας 7 ολόκληρων μηνών.

Οι πρωτοπόροι της κανονικής διάρκειας της EuroLeague, μέσα σε ευχάριστο κλίμα, τέθηκαν στη διάθεση των Media το μεσημέρι της Δευτέρας (15/5) στο ΣΕΦ. Πρόσωπα χαμογελαστά, πρόσωπα αποφασισμένα αλλά και... προσγειωμένα.

Το BN Sports βρέθηκε φυσικά εκεί, δίνοντάς σας μία πρώτη «γεύση». Μεταξύ άλλων και μικρά αποσπάματα δηλώσεων του αρχηγού Κώστα Παπανικολάου και του Ταρίκ Μπλακ με αφορμή το σπουδαίο ραντεβού της μπασκετικής ομήγυρης.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0