Basket Talk

Σέλτικς – Σίξερς 112-88: Μυθικός Τέιτουμ έστειλε τη Βοστώνη στους τελικούς της Ανατολής! (video)

Σέλτικς – Σίξερς 112-88: Μυθικός Τέιτουμ έστειλε τη Βοστώνη στους τελικούς της Ανατολής! (video)

Ο Τζέισον Τέιτουμ με μία ιστορική εμφάνιση, πέτυχε 51 πόντους και έστειλε τους Σέλτικς στους τελικούς της Ανατολής, επικρατώντας επί των Σίξερς με 112-88 στο game 7 της σειράς!

Απίθανος Τζέισον Τέιτουμ! Έσπασε όλα τα «κοντέρ», έγινε ο πρώτος παίκτης που πετυχαίνει 51 πόντους σε game 7 των playoffs, ξεπερνώντας τους 50 του Στεφ Κάρι πριν από λίγες ημέρες και κάπως έτσι, «υπέγραψε» την πρόκριση των Σέλτικς στους τελικούς της Ανατολής! Η Βοστώνη επικράτησε με 112-88 επί των Φιλαδέλφεια 76ερς και συνεχίζει να ονειρεύεται την επιστροφή της στους τίτλους.

Ο 25χρονος φόργουορντ σημείωσε double-double μαζεύοντας και 13 ριμπάουντ! Στην αντίπερα όχθη δεν πήγαν και πολύ καλά τα πράγματα. Τζοέλ Εμπίντ και Τζέιμς Χάρντεν κινήθηκαν σε αρκετά «ρηχά» νερά, με τον πρώτο να σταματά στους 15 πόντους και στα 8 ριμπάουντ και τον δεύτερο να τελειώνει το ματς με 9 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Αντίπαλος πλέον στους τελικούς θα είναι οι Μαϊάμι Χιτ, οι οποίοι αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι μπήκαν στα playoffs μέσω του play-in tournament και εν συνεχεία απέκλεισαν τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0