Basket Talk

Μπαρτσελόνα, ACB: Πήραν το ντέρμπι κορυφής οι «μπλαουγκράνα» και ετοιμάζονται για Κάουνας!

Μπαρτσελόνα, ACB: Πήραν το ντέρμπι κορυφής οι «μπλαουγκράνα» και ετοιμάζονται για Κάουνας!
Η κορυφή της κανονικής διάρκειας της ACB βάφεται οριστικά... μπλαουγκράνα με τους παίκτες του Σάρας να επικρατούν της Μπασκόνια (91-84)  εκτός έδρας και να «κλειδώνουν» την πρωτιά λίγες μέρες πριν μεταβούν στο Κάουνας.
Λίγες μέρες πριν το ταξίδι στο Κάουνας για να διεκδικήσουν την κορυφή της Ευρώπης για 3η φορά, οι παίκτες της Μπαρτσελόνα εξασφάλισαν και την πρωτιά του ισπανικού πρωταθλήματος, επικρατώντας με 91-84 της Μπασκόνια ,εκτός έδρας
Η αρμάδα του Γιασικεβίτσιους υπερτερεί κάθε ισοβαθμίας των Βάσκων και έτσι θα μεταβούν χωρίς εγχώριες έννοιες στη Λιθουανία για το μεγάλο στόχο της σεζόν. Ο Νίκολας Λαπροβίτολα ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης, μετρώντας 18 πόντους με 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ άλλους τόσους είχε και  Αμπρίνες. Διψήφιος (15) και ο Μίροτιτς ενώ ο Βέσελι δεν αγωνίστηκε λόγω των προβλημάτων που τον ταλαιπωρούν στη μέση.

Για την Μπασκόνια, ο Βάνια Μαρίνκοβιτς είχε 20 πόντους, όντας σχεδόν αλάνθαστος με 4/4 δίποντα και 4/5 τρίποντα, ενώ ο Ντάριους Τόμπσον τελείωσε το ματς με 15 πόντους και 8 ασίστ.

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0