Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Ο στόχος είναι μπροστά μας, δεν δείξαμε διάθεση να κουραστούμε»

Μπαρτζώκας: «Ο στόχος είναι μπροστά μας, δεν δείξαμε διάθεση να κουραστούμε»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού κόντρα στον ΠΑΟΚ που ο Ολυμπιακός εκανε και το 1-0 στην σειρά, δίνοντας έμφαση στην κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και στον μεγάλο στόχο της Euroleague στο Κάουνας.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να πήρε μια φαινομενικά εύκολη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ με 83-65, όμως δυσκολεύτηκε αρκετά για 25 λεπτά και όπως είπε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας το μυαλό ήταν στο Final Four.

O κόουτς του Ολυμπιακού δήλωσε στην ΕΡΤ:

«Ο στόχος μπροστά μας είναι τόσο φωτεινός και σημαντικός που περπατούσαμε στην αρχή. Ο ΠΑΟΚ σκόραρε 11 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο, είναι καλή ομάδα, απειλεί απ’ έξω με καλούς σουτέρ, και σε συνδυασμό με τον Ρένφρο, που είναι πολύ καλός ψηλός, βρήκαν ευκαιρίες για να βάλουν 45 πόντους. Εμείς δεν δείξαμε διάθεση να κουραστούμε. Είναι δύσκολη ομάδα και μετά το Final Four θα την αντιμετωπίσουμε με πολλή σοβαρότητα. Η εμπειρία είναι σημαντική για την Ευρωλίγκα. Πολλοί είναι οι παράγοντες που θα παίξουν ρόλο, πολλά δεν είναι στον έλεγχό σου. Σήμερα ξεκουράστηκε ο Σλούκας, είχε μια μικρή ενόχληση. Ξεκουράστηκε και ο Μπλακ, γενικά μοιράστηκε ο χρόνος συμμετοχής. Υπήρχε μεγάλο έλλειμμα ενέργειας, κούραση σωματική και πνευματική, υπήρχε ένα άδειασμα γενικά».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0