Basket Talk

Giannis: Βυθίστηκε σε μια μπανιέρα γεμάτη παγάκια για 45 λεπτά - «Δεν νιώθω τίποτα»

Giannis: Βυθίστηκε σε μια μπανιέρα γεμάτη παγάκια για 45 λεπτά - «Δεν νιώθω τίποτα»
Viral έχει γίνει μία ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο που τον δείχνει να μπαίνει σε μια - γεμάτη παγάκια - μπανιέρα, παραμένοντας εκεί για 45 λεπτά. «Πρέπει να πληρωθώ παραπάνω γι' αυτό» δήλωσε αστειευόμενος μετά.
Σε μια χιουμορτιστική ανάρτηση προχώρησε ο «Greek Freak» τα ξημερώματα του Σαββάτου (13/5), η οποία έχει κάνει φυσικά το γύρο του διαδικτύου.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ μπήκε σε μια μπανιέρα γεμάτη παγάκια και κρύο νερό και έκατσε εκεί για 45 λεπτά, όπως ο ίδιος αποκάλυψε μέσω του βίντεο που δημοσίευσε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

Πρόκληση ή στα πλαίσια διαφημιστικής καμπάνιας; Θα φανεί! Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Giannis «βούτηξε» στη μπανιέρα και στην αρχή προσπάθησε να μείνει χαλαρός. 
«Δεν νιώθω τίποτα», έλεγε στους ανθρωπόυς γύρω του, οι οποίοι έκαναν την κατάσταση όλο και πιο... παγωμένη«Μπορώ να βάλω ολόκληρο το σώμα μου μέσα εδώ μέσα, δεν νιώθω τίποτα», διαμήνυε  ο άσος των Μπακς.

Στη συνέχεια του βίντεο, ο Έλληνας σταρ βγήκε από το νερό, και αφού «τυλίχτηκε» ευθύς αμέσως με ένα μπουρνούζι, άρχισε να φωνάζει γελώντας: «45 λεπτά εδώ μέσα, πρέπει να πληρωθώ παραπάνω», έλεγε συνεχίζοντας να καυχιέται για το κατόρθωμά του.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0