Basket Talk

Στους τελικούς της Ανατολής η… έκπληξη των playoffs, Μαϊάμι Χιτ!

Στους τελικούς της Ανατολής η… έκπληξη των playoffs, Μαϊάμι Χιτ!

Οι Χιτ μπορεί να είχαν σε κακή ημέρα τον Τζίμι Μπάτλερ, όμως κέρδισαν τους Νικς παρά τους 41 πόντους του Τζέιλεν Μπράνσον, έκαναν το 4-2 και προκρίθηκαν στους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας, όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή της σειράς ΣέλτικςΣίξερς.

Απίστευτοι οι Μαϊάμι Χιτ. Η ομάδα της Φλόριντα έγινε μόλις η δεύτερη ομάδα στην ιστορία του NBA που προκρίνεται σε τελικούς περιφέρειας, ενώ μπήκε στα playoffs ως 8η! Την τελευταία φορά που το κατάφερε αυτό κάποια ομάδα, πρέπει να αναζητήσουμε στο μακρινό 1999, όπου έφτασαν στους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας οι Νιου Γιορκ Νικς.

Οι Χιτ επικράτησαν στις σειρές με τους Νιου Γιορκ Νικς με 4-2 και περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους, που θα προκύψει από το ζευγάρι Μπόστον ΣέλτικςΦιλαδέλφεια 76ερς.

Ο Τζίμι Μπάτλερ είχε 24 πόντους, ο Μπαμ Αντεμπάγιο 23, ο Μαξ Στρους 14 και ο Κάιλ Λάουρι 11 με 9 ασίστ. Στο φινάλε του αγώνα, όταν ο Μπάτλερ εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου χωρίς μπλουζάκι, ο Λάουρι που ήταν δίπλα του ανακοίνωσε πως δεν θα ακολουθήσει, καθώς δεν θέλει να... ντροπιάσει τον συμπαίκτη του.

Για τους Νικς ο Ραντλ είχε 15 πόντους και ο Αρ Τζέι Μπάρετ 11, όμως οι δυο τους συνδυάστηκαν για 4/24 σουτ (3/14 και 1/10, αντίστοιχα)!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0