Basket Talk

Ουέιντ για Giannis: «Τον λατρεύω, χρειαζόμαστε έναν τέτοιο σταρ»

Ουέιντ για Giannis: «Τον λατρεύω, χρειαζόμαστε έναν τέτοιο σταρ»
«Μέλι» έσταξε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο άλλοτε σταρ των Μαϊάμι Χιτ και επερχόμενος Hall Of Famer, Ντουέιν Ουέιντ.
Τεράστιος θαυμαστής του «Greek Freak» είχε δηλώσει στο πλαίσιο του περασμένου All Star Game του Φεβρουαρίου ο Ντουέιν Ουέιντ, αποθεώνοντας τον με κάθε τρόπο.

Πιο αναλυτικά κάποιες από τις δηλώσεις του «Flash» για τον Giannis.

«Όλα αυτά που είπε για εμένα, είναι αυτά που θέλεις ν’ ακούς, να έχεις τον σεβασμό από τους συναδέλφους σου. Και ο Γιάννης είναι κάποιος που λατρεύω και σαν παίκτη του μπάσκετ και σαν άνθρωπο. Ο τρόπος που το έκανε, ο τρόπος που δείχνει στους άλλους την αγάπη και τον σεβασμό του. Ταυτόχρονα μπορεί να είναι εξαιρετικός, μπορεί να είναι τόσο ανταγωνιστικός όσο χρειάζεται. Ένιωσα πολύ ωραία να το ακούω αυτό από έναν νέο θρύλο».

Ως προς τον τρόπο προσέγγισης του Γιάννη Αντετοκούνμπο και την ταπεινότητα που δείχνει, είχε αναφέρει πως«Ναι, νομίζω ότι μερικές φορές μέσα σε αυτό το παιχνίδι αρχίζεις και χάνεις λιγάκι το γιατί ξεκίνησες να παίζεις. Ο Γιάννης, όμως, το έχει . Παίζει για την απόλαυση του, για την αγάπη του και ξέρει τι πρέπει να έρχεται πρώτο. Η οικογένεια του έρχεται πρώτη και χρειαζόμαστε τον Γιάννη, χρειαζόμαστε έναν τέτοιο σταρ. Που δείχνει ότι υπάρχει και ένας διαφορετικός τρόπος για να είσαι σταρ και γι’ αυτούς τους λόγους είμαι τεράστιος οπαδός του».

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0