Basket Talk

NBA: Το κόψιμο της χρονιάς ανήκει στον Γιάννη Αντετοκούνμπο! (video)

NBA: Το κόψιμο της χρονιάς ανήκει στον Γιάννη Αντετοκούνμπο! (video)
Στους φίλους του NBA δόθηκε η δυνατότητα να ψηφίσουν τις αγαπημένες τους στιγμές στη λίγκα και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν γινόταν να λείπει από τη λίστα.

Μέσω της εφαρμογής του NBΑ οι φαν επέλεξαν τους δικούς τους νικητές για τη φετινή σεζόν σε συγκεκριμένες κατηγορίες. Αυτές ήταν το κάρφωμα της χρονιάς, το καλύτερο κόψιμο, την ασίστ της χρονιάς, τον καλύτερο χειρισμό της μπάλας, την φωτογραφία της χρονιάς και φυσικά το… στυλ που έκανε την διαφορά.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στην κορυφή των ψήφων για το καλύτερο κόψιμο τη φετινή χρονιά. Μάλιστα αυτό που το κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι το κάνει στον ΛεΜπρόν Τζέιμς σε αναμέτρηση των Μπακς και των Λέικερς κατά την κανονική περίοδο στο Fiserv Forum.

Ο «βασιλιάς» ΛεΜπρόν ξεχώρισε αυτή την σεζόν για την αισθητική του πάνω στο προσωπικό του στυλ με τους φαν να τον τοποθετούν στην πρώτη θέση της συγκεκριμένης κατηγορίας.

FoZn7lRaMAEjyCt.jpg

Στις υπόλοιπες αγαπημένες στιγμές του μπασκετικού κοινού ανήκει η εκπληκτική ασίστ του Λούκα Ντόνσιτς που «βρήκε» τον Χάρντι από τη μία γωνία του παρκέ στην άλλη με τον τελευταίο να πετυχαίνει και το σουτ από τα 7,25 πληγώνοντας τους Ιντιάνα Πέισερς.

Ο καλύτερος χειρισμός της μπάλας δε θα μπορούσε να μην ανήκει στον ταλαντούχο Κέβιν Ντουράντ που όντας παίκτης των Νετς έκανε τρομερή προσποίηση με τη μπάλα στα χέρια αναγκάζοντας τον αντίπαλό του να χάσει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του.

Η φωτογραφία της χρονιάς ανήκει δικαιωματικά στον «παρεξηγημένο» Ράσελ Ουέστμπρουκ, που παίρνοντας στις πλάτες του τους Κλίπερς τους οδήγησε στη νίκη μέσα στην έδρα των Γκρίζλις. Μετά από καθοριστικό του καλάθι ξάπλωσε στο χαρακτηριστικό γαλάζιο παρκέ του γηπέδου του Μέμφις για να μας χαρίσει αυτό το φοβερό στιγμιότυπο.

rasel.jpg

Για το τέλος αφήσαμε έναν εκ των κορυφαίων dunker ίσως και στην ιστορία του NBA, τον Άαρον Γκόρντον, ακόμα κι αν δεν έχει καταφέρει να κερδίσει σε διαγωνισμό καρφωμάτων. Το πόστερ-κάρφωμα που γκρεμίζει τον Λάντρι Σάμετ των Φοίνιξ Σανς θα μείνει στην ιστορία.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0