Basket Talk

Ο πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Τόμπσον!

Ο πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Τόμπσον!
Με δηλώσεις του, ο πρόεδρος της ιταλικής Ομοσπονδίας επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της «σκουάντρα ατζούρα» να... πολιτογραφήσει τον Ντάριους Τόμπσον της Μπασκόνια.
Σχετικά Άρθρα
Τελικώς υπάρχει καπνός στην περίπτωση του Ντάριους Τόμπσον και της Εθνικής ομάδας της Ιταλίας και μένει να φανεί κατά πόσον ο σεσημασμένος εκτελεστής της Μπασκόνια θα τεθεί στη διάθεση του Τζιανμάρκο Ποτζέκο, ενόψει και του επερχόμενου Μουντομπάσκετ.

Σύμφωνα λιπόν με δηλώσεις που παραχώρησε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των γειτόνων, Τζάνι Πετρούτσι, στην Gazzetta dello Sport, ανέφερε πως το τεχνικό τιμ εξετάζει την προσθήκη κάποιων «φρέσκων» προσώπων και ανάμεσα σε αυτά μπορεί να είναι και ο 28χρονος Αμερικανός που έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στη Μπασκόνια.

Η διαδικασία της έκδοσης του ιταλικού διαβατηρίου του «τρέχει» και αν όλα κυλήσουν ομαλά είναι πιθανό να βρεθεί στα γήπεδα της Άπω Ανατολής με τη «σκουάντρα ατζούρα». Την ίδια στιγμή επιβεβαίωσε πως κάνουν τα αδύνατα δυνατά και για το happy end με τον NBAer, Πάολο Μπανκέρο.
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0