Basket Talk

Giannis: Στην κορυφαία πεντάδα με απόλυτο ψήφων και ρεκόρ… μισού αιώνα!

Giannis: Στην κορυφαία πεντάδα με απόλυτο ψήφων και ρεκόρ… μισού αιώνα!

Ακόμη ένα σημαντικό επίτευγμα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία πεντάδα του NBA για 5η συνεχόμενη σεζόν, με το απόλυτο ψήφων, πράγμα που δεν είχε συμβεί τα τελευταία 50 χρόνια!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρήκε για ακόμη μία σεζόν τη θέση του στην κορυφαία πεντάδα της κανονικής περιόδου και μάλιστα με το απόλυτο των ψήφων, γεγονός που τον καθιστά «ιστορικό» για ακόμη έναν λόγο στο NBA.

Ο «Greek Freak» ήταν ο μοναδικός από τους Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ (Θάντερ), Λούκα Ντόντσιτς (Μάβερικς), Τζέιτον Τέιτουμ (Σέλτικς), αλλά και τον MVP Τζοέλ Εμπίντ (Σίξερς), που συγκέντρωσε και 100/100 για την πρώτη πεντάδα και έγινε ο μόνος που το καταφέρνει τα τελευταία 50 χρόνια.

Από εκεί και πέρα, η δεύτερη ομάδα περιείχε τους Τζίμι Μπάτλερ (Χιτ), Στεφ Κάρι (Γουόριορς), Ντόνοβαν Μίτσελ (Καβαλίερς), Τζέιλεν Μπράουν (Σέλτικς) και Νίκολα Γιόκιτς (Νάγκετς), ενώ η τρίτη ομάδα αφορούσε τους Τζούλιους Ραντλ (Νικς), Ντε'Ααρον Φοξ (Κινγκς), Ντέμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς), ΛεΜπρόν Τζέιμς (Λέικερς) και Ντομάντας Σαμπόνις (Κιγνκς).

Δείτε τις αναλυτικά:

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0