Basket Talk

Συναντήθηκε με ανθρώπους της Εφές ο Γιάννης Σφαιρόπουλος

Συναντήθηκε με ανθρώπους της Εφές ο Γιάννης Σφαιρόπουλος
Σύμφωνα με τουρκικά Μέσα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη τις προηγούμενες ημέρες για να συζητήσει με ανθρώπους της Εφές Ανατολού το ενδεχόμενο να αναλάβει το... τιμόνι της ομάδας. Το περιβάλλον του Έλληνα τεχνικού βέβαια διαψεύδει την πληροφορία.
Στην Εφές Ανατολού ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Εργκίν Αταμάν και μία από τις επιλογές που έχουν ξεχωρίσει είναι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο Νεγιάτ Σαιμάν, δημοσιογράφος από τη γειτονική χώρα, μάλιστα πήγε την περίπτωση ένα βήμα παραπέρα, τονίζοντας πως ο Έλληνας τεχνικός βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη τις προηγούμενες μέρες για να συζητήσει το ενδεχόμενο να αναλάβει τις τύχες της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Η αρνητική έκβαση στις υποθέσεις των Λάσο και Πασκουάλ έχουν δεδομένα φέρει και άλλα ονόματα στο... τραπέζι των ανθρώπων της Εφές σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα και δεν αποκλείεται τελικώς ο εκλεκτός να είναι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Η πληροφορια του τουρκικού σάιτ για συναντηση με τη διοίκηση της Εφές διαψεύδεται από το περιβάλλον του Έλληνα προπονήτη. Βρέθηκε όντως στην Κωνσταντινούπολη, είδε μάλιστα τον αγώνα Φενέρ-Ολυμπιακός αλλά είχε παει για μία συναντηση του συνδέσμου προπονητών Euroleague του οποίου ειναι αντιπρόεδρος.

Ο Έλληνας τεχνικός έκατσε στον πάγκο της Μακάμπι από το 2018 μέχρι το 2022 ενώ παλαιότερα είχε κοουτσάρει σαν πρώτος προπονητής τους Ολυμπιακό φυσικά, Πανιώνιο και Κολοσσό Ρόδου.

Πηγή: saymaninyorumu.com

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0