Basket Talk

Αταμάν: «Φέτος μας έχει φάει το… κακό το μάτι»

Αταμάν: «Φέτος μας έχει φάει το… κακό το μάτι»

Στο… ρεσιτάλ ατυχιών που αντιμετώπισε η Εφές την φετινή σεζόν στάθηκε ο Εργκίν Αταμάν, μετά τη νίκη επί της Γκαζιαντέπ με 106-82.

Ο Τούρκος προπονητής αναφέρθηκε στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισαν οι Ντάνστον και Σίνγκλετον, σημειώνοντας ότι την ομάδα του την έχει φάει το… κακό το μάτι.

«Η παρουσία του Μπράιαντ Ντάνστον δίπλα από τον πάγκο έδωσε ψυχολογική ώθηση στην ομάδα. Ευτυχώς, ο Ντάνστον επιβίωσε από ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, όπου ακόμη έχει θραύσματα στα χέρια του, αλλά είναι σε καλή σωματική κατάσταση. Προσπαθεί να ξεπεράσει ψυχολογικά το ατύχημα», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Από την άλλη, ο Σίνγκλετον μάς τρόμαξε πολύ. Ευτυχώς, οι εξετάσεις του έδειξαν ότι δεν υπέστη έμφραγμα, αλλά έπαθε μία περικαρδίτιδα. Σήμερα πήρε εξιτήριο, αλλά δεν θα είναι σε θέση να μας βοηθήσει για καιρό. Οι γιατροί έχουν πει ότι θα χρειαστεί περίπου έναν μήνα και θα δούμε εάν θα είναι έτοιμος στους τελικούς του πρωταθλήματος, εφόσον προκριθούμε.

Φέτος την ομάδα την έχει φάει το… κακό το μάτι. Δεν πιστεύω πολύ σ’ αυτά, αλλά είχαμε πολλές δυσκολίες κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ας μας βοηθήσει ο Θεός. Αυτή την στιγμή, οι υπόλοιποι παίκτες μας είναι υγιείς. Ελπίζουμε αυτές να ήταν οι τελευταίες ατυχίες», κατέληξε.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0