Basket Talk

NBA: Ο Εμπίντ παραλίγο να… σπάσει τα δόντια του Γκραντ Ουίλιαμς, καταλάθος! (video)

NBA: Ο Εμπίντ παραλίγο να… σπάσει τα δόντια του Γκραντ Ουίλιαμς, καταλάθος! (video)

Σοκαριστικό ατύχημα έγινε κατά τη διάρκεια του αγώνα των Σίξερς με τους Σέλτικς, με τον Τζοέλ Εμπίντ στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύγκρουση με τον Γκραντ Ουίλιαμς, να πατάει το κεφάλι του με αποτέλεσμα αυτός να βρίσκει άτσαλα με το πρόσωπο στο παρκέ.

Σχετικά Άρθρα

Ο Τζόελ Εμπίντ δεν είναι και το… καλύτερο παιδί, όμως αυτή τη φορά ένα ατύχημα ήταν αυτό που έφερε τον φετινό MVP του NBA στο προσκήνιο.

Ο Καμερουνέζος, στην αναμέτρηση των Σέλτικς με τους Σίξερς για τους ημιτελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας του NBA, προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση με τους Τζέιλεν Μπράουν και Γκραντ Ουίλιαμς και πάτησε το κεφάλι του τελευταίου καταλάθος.

Ο τραυματισμός ήταν σοκαριστικός καθώς ο παίκτης των Κελτών προσγειώθηκε με το πρόσωπο στο παρκέ, με αποτέλεσμα να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, με τον αίμα να κυλάει… ποτάμι από τα δόντια του.

Φυσικά, ο Εμπίντ έτρεξε να απολογηθεί αμέσως και να εξηγήσει πως επρόκειτο για ατύχημα, με τον αγώνα στη συνέχεια να ολοκληρώνεται με 102-114 υπέρ των Μπόστον Σέλτικς, που έκαναν το 2-1 και ανέκτησαν το πλεονέκτημα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0