Basket Talk

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Επισκέφθηκαν τον Σβεντ στο νοσοκομείο οι συμπαίκτες του!

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Επισκέφθηκαν τον Σβεντ στο νοσοκομείο οι συμπαίκτες του!
Οι συμπαίκτες του Αλεξέι Σβεντ τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται μετά την επίθεση που δέχτηκε, την ίδια ώρα που ο πρόεδρος Βατούτιν προσέφερε νέα ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του
Σχετικά Άρθρα
Σοκ προκάλεσε στον κόσμο της «πορτοκαλί θεάς» και όχι μόνο η επίθεση που δέχτηκε ο Αλεξέι Σβεντ από αγνώστους μετά τον αποκλεισμό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας από τους τελικούς της VTB League.

Τα τραύματα του Ρώσου άσου είναι αρκετά, με τον ίδιο να παραμένει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση. «Θα μείνει στο κρεβάτι για λίγο ακόμα, μετά τους τραυματισμούς που υπέστη. Δεν χρειάζεται επέμβαση. Αλλά τα τραύματα στο κορμί του θα χρειαστούν χρόνο για να επουλωθούν. Αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατόν να μιλήσουμε για οποιαδήποτε δραστηριότητα, πόσω μάλλον για αθλητισμό», τόνισε ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδας, Αντρέι Βατούτιν.

Τον Σβεντ επισκέφθηκαν οι συμπαίκτες του καθώς και μέλη του τεχνικού επιτελείου την Τετάρτη (3/5) με τον ίδιο να μοιάζει αρκετά ταλαιπωρημένος. Μάλιστα, φορούσε και ένα προστατευτικό κολάρο στο λαιμό του.
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0