Basket Talk

Σλούκας: « Δεν φοβάμαι να πάρω ευθύνες – Δεν ήξερα που πήγαινα μετά το τρίποντο»

Σλούκας: « Δεν φοβάμαι να πάρω ευθύνες – Δεν ήξερα που πήγαινα μετά το τρίποντο»

Ο γκαρντ των ερυθρολεύκων στον απόηχο της νίκης που χάρισε στην ομάδα του, έκανε δηλώσεις ικανοποιημένος αλλά συγχρόνως συγκρατημένος ενόψει του επόμενου κρίσιμου παιχνιδιού με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος που πήρε την πρωτοβουλία να σουτάρει την κατάλληλη στιγμή «σώζοντας» τον Ολυμπιακό από μία παραλίγο ήττα απέναντι στη Φενέρ. Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα, ωστόσο στάθηκε στο ότι η ομάδα θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στην πολύ δυνατή τουρκική ομάδα. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σλούκας για το παιχνίδι:

«Δεν φοβάμαι να πάρω ευθύνες, κάποιες φορές θα σκοράρεις, κάποιες όχι. Στα 3’’ που είχα έκανα το καλύτερο δυνατό. Έφυγε η μπάλα καλά από το χέρι μου, γενικά ένιωθα καλά σήμερα, ενώ έκανε καλό σκριν και ο Σάσα. Είναι μια κυνομαχία στο γήπεδο και έχουμε μια σπουδαία ευκαιρία μετά το 2-1 να τελειώσουμε τη σειρά. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου και το καλύτερο για την ομάδα. Η τακτική παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Η Φενέρ παίζει πολύ με το μυαλό μας αλλάζοντας τακτικές ή αφήνοντας κάποια σουτ. Εγώ νιώθω καλά τον τελευταίο καιρό και το απέδειξα. Τιμωρήσαμε κάποιες αδυναμίες τους, τιμώρησαν και εκείνοι κάποιες αδυναμίες μας», τόνισε.

«Το παιχνίδι της Παρασκευής θα είναι τελείως διαφορετικό. Η Φενέρ αντιδρά μετά από ήττες, το έδειξε και στο ΣΕΦ. Πρέπει να βελτιωθούμε, δεν είναι καλό να βάζει 72 πόντους ο Ολυμπιακός. Θα πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να προσπαθήσουμε ξανά σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα. Οι καλές ομάδες και οι καλοί παίκτες αντιδρούν μετά από ήττες. Στο ΣΕΦ δεν κάναμε καλό δεύτερο παιχνίδι, δεν παίξαμε πάρα πολύ καλά σήμερα, αλλά είναι λογικό γιατί υπάρχει άγχος και πίεση. Η Φενέρ είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά πήραμε τη νίκη και κοιτάμε τη συνέχεια», πρόσθεσε.

Σχετικά με την αντίδρασή του για το τρίποντο του Βεζένκοφ:

«Για μένα δεν ήταν καλή επιλογή, αλλά για τον Σάσα ήταν (γέλια). Έβαλε αυτό το σουτ με κρεμασμένο αντίπαλο πάνω από τα χέρια του. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Σάσα, έχει ρίξει πολύ ιδρώτα στο παρκέ και αυτό σε συνδυασμό με το ταλέντο του τον οδήγησε εδώ»

«Ο Σάσα είναι τρομερός σουτέρ. Τρελάθηκα όταν έβαλε το τρίποντο στα 48'' για το τέλος. Είπα στον Σάσα να μου κάνει ένα καλό σκριν και στον Τόμας να μου δώσει καλά την μπάλα. Πάτησα καλά, έφυγε καλά το χέρι μου. Μετά δεν θυμάμαι πού πήγαινα. Πάλι σε λάθος έξοδο πήγα»    

Για το αν ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να οδηγηθεί στο Final 4:

«Δεν θα πω μόνος μου. Οι συμπαίκτες μου είναι εξίσου πάρα πολύ καλοί. Από την αρχή της χρονιάς είμαι καλά προπονημένος. Δεν φοβάμαι να πάρω ευθύνες. Προχωράμε. Άλλες φορές θα το βάλω, άλλες θα το χάσω.»


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0