Basket Talk

Χτύπησε στο κεφάλι ο τεχνικός της Τουρκ Τέλεκομ από απότομο φρενάρισμα – Καταγγέλλει τον οδηγό η ομάδα

Χτύπησε στο κεφάλι ο τεχνικός της Τουρκ Τέλεκομ από απότομο φρενάρισμα – Καταγγέλλει τον οδηγό η ομάδα

Ο προπονητής της Τουρκ Τέλεκομ λίγο πριν τον τελικό του EuroCup με την Γκραν Κανάρια, χτύπησε στο τζάμι του λεωφορείου, μετά από απότομο φρενάρισμα και οι Τούρκοι καταγγέλλουν ότι ο οδηγός είχε πρόθεση για να το κάνει.

Η Τουρκ Τέλεκομ βρίσκεται στα Κανάρια νησιά για να αντιμετωπίσει την Γκραν Κανάρια στον τελικό του Euro Cup. Πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο αγώνα, αφού εκτός από το τρόπαιο κρίνεται και μία θέση στην Euroleague της επόμενης σεζόν.

Ωστόσο, όπως έκαναν γνωστό οι Τούρκοι, ο τεχνικός της ομάδας, Ερντέμ Τσαν, χτύπησε το κεφάλι του μετά από απότομο φρενάρισμα του λεωφορείου και ενδέχεται να μην δώσει το παρών στο παιχνίδι.

Οι ιθύνοντες μάλιστα της Τουρκ Τέλεκομ καταγγέλλουν το περιστατικό, ισχυριζόμενοι ότι ο οδηγός το έκανε επίτηδες.

«Ο προπονητής μας είναι καλά. Ο οδηγός του λεωφορείου μας έκανε μία ξενάγηση στην πόλη, αλλά χρειάστηκαν 40 λεπτά για να κάνουμε μία 10λεπτη κανονικά διαδρομή με το λεωφορείο και είχαμε αργήσει για την προπόνηση. Κάποια στιγμή άρχισε να ανεβάζει την ένταση του ραδιοφώνου, του ζητήσαμε να χαμηλώσει μερικές φορές. Αργότερα, όταν ο προπονητής μας θέλησε να σηκωθεί και να χαμηλώσει τον ήχο, έκανε ένα ξαφνικό φρένο και ο Ερντέμ Τσαν χτύπησε το κεφάλι του στο τζάμι και τραυμάτισε τον λαιμό του», ήταν τα λόγια του general manager της ομάδας, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Φυσικά, δεν θέλουμε να κατηγορήσουμε το EuroCup ή την Γκραν Κανάρια, αλλά δυστυχώς, εδώ υπάρχει ένα απώτερο κίνητρο και ο υπεύθυνος για αυτό πρέπει να λογοδοτήσει. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε αυτή τη στιγμή. Φυσικά, πρώτα απ' όλα ελπίζουμε ο προπονητής μας να είναι υγιής».

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0