Basket Talk

Μακάμπι: Αν νομίζετε ότι οι οπαδοί της Παρτιζάν… βράζουν, δείτε πώς υποδέχτηκαν οι Ισραηλινοί τη Μονακό! (video)

Μακάμπι: Αν νομίζετε ότι οι οπαδοί της Παρτιζάν… βράζουν, δείτε πώς υποδέχτηκαν οι Ισραηλινοί τη Μονακό! (video)

Μπορεί τα βλέμματα να είναι στραμμένα στο Game 3 μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Παρτιζάν λόγω του ξύλου που… έπεσε στο WiZink Center, όμως Μακάμπι και Μονακό έχουν δημιουργήσει μια ξεχωριστή… βεντέτα!

Μονακό και Μακάμπι είναι ισόπαλες, με την ομάδα του Όντεντ Κάτας να έχει το πάνω χέρι λόγω του break στο πρώτο παιχνίδι, μέσα στο Μονακό.

Η δεύτερη αναμέτρηση ήταν γεμάτη ένταση και από τις δυο πλευρές, με τη σειρά να έχει μεταφερθεί στο Ισραήλ, σε μια από τις πιο «καυτές» έδρες της Ευρωλίγκας, το Γιαντ Ελιάου.

Οι φίλαθλοι της Μακάμπι ξεχωρίζουν για την… τρέλα τους με την ομάδα και την ακολουθούν παντού και η μεγάλη στιγμή για αυτούς έφτασε, καθώς με δύο στις δύο νίκες προκρίνονται στο Final-4 της διοργάνωσης. Η ένταση δε θα λείψει σίγουρα από το σημερινό (02/05) παιχνίδι, καθώς ήδη το γήπεδο… κοχλάζει, στην είσοδο των παικτών της Μονακό!



Μάλιστα, στην είσοδο των δύο ομάδων, επικράτησε... πανζουρλισμός στο γήπεδο, με τους φιλάθλους των «κίτρινων» να πετάνε χιλιάδες χαρτάκια στο παρκέ και δημιούργησαν ένα καταπληκτικό κορεό!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0