Basket Talk

Forbes: «Ο Ολυμπιακός η καλύτερη ομάδα εκτός NBA!»

Forbes: «Ο Ολυμπιακός η καλύτερη ομάδα εκτός NBA!»

Το αμερικανικό περιοδικό «Forbes» έκανε ένα εκτενές αφιέρωμα στον Ολυμπιακό, αναφέροντας ότι η αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αποτελεί την κορυφαία ομάδα έξω από το πρωτάθλημα του NBA!

Την τιμητική τους είχαν οι «ερυθρόλευκοι» στην άλλη μεριά του Ατλαντικού! Το πασίγνωστο αμερικανικό περιοδικό «Forbes», έκανε ένα μεγάλο αφιέρωμα στη φετινή εκπληκτική σεζόν που διανύει ο Ολυμπιακός, αναφέροντας ότι οι Πειραιώτες αυτή τη στιγμή αποτελούν την καλύτερη ομάδα έξω από το NBA!

Ο συντάκτης του συγκεκριμένου κειμένου, Μαρκ Ντικς, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Βεζένκοβ είναι το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη αυτής της σεζόν, καθώς κανένας άλλος στην διοργάνωση δεν απαιτεί τόσο μεγάλο αμυντικό σχεδιασμό παιχνιδιού των αντίπαλων ομάδων. Η στρατηγική του Ολυμπιακού γύρω από τον Βεζένκοφ με το υπόλοιπο ρόστερ του, τον οδήγησε να ανεβαίνει στην κορυφή κάθε διοργάνωσης που έχει συμμετάσχει.

Πριν από το ξεκίνημα της σεζόν, όταν τα δικαιώματά του βρέθηκαν μέσω ανταλλαγής στους Σακραμέντο Κινγκς, μια ανάλυση στο προφίλ του Σάσα Βεζένκοβ έδειξε το πως έχει μετατραπεί από περιφερειακός παίκτης, σε έναν από τους καλύτερους παίκτες της διοργάνωσης (σσ. της EuroLeague). Αυτό ήταν πίσω, τον Ιούνιο του 2022. Από τότε γίνεται όλο και καλύτερος. Και έχει βρεθεί στην κορυφή, όπως και η ομάδα του.

Αναπτύσσοντας έναν από τους καλύτερους παίκτες εκτός NBA, πλαισιώνοντάς τον με το ανάλογο ταλέντο, συγκροτώντας μια two-way ομάδα, όπου ο ένας είναι αφοσιωμένος στον άλλο, ο Ολυμπιακός έχει βάλει τον εαυτό του σε εξέχουσα θέση. Η ποικιλία δεν μπορεί να παραβλεφθεί, αλλά το έξυπνο μπάσκετ, που δίνει έμφαση στην άμυνα, θα είναι πάντα μέρος της φόρμουλας νίκης.»

forbes.jpg

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0