Basket Talk

Παπανικολάου: «Δεν γίνεται να αλλάξει η ομάδα την ταυτότητά της για ένα χαμένο ματς»

Παπανικολάου: «Δεν γίνεται να αλλάξει η ομάδα την ταυτότητά της για ένα χαμένο ματς»

Ο Κώστας Παπανικολάου, μιλώντας εν όψει του αγώνα με τη Φενέρ στην Τουρκία, υποστηρίζει ότι θα αποτελούσε λάθος να αλλάξει ο Ολυμπιακός τον τρόπο παιχνιδιού του, εξαιτίας μίας ήττας.

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Τουρκία για το game 3 της σειράς των playoffs με την Φενέρμπαχτσε (03/05, 20:45), ψάχνοντας τη νίκη που θα του επαναφέρει το πλεονέκτημα της έδρας του. Στις δηλώσεις του, ο Κώστας Παπανικολάου στάθηκε στην αγωνιστική εικόνα που έχουν δείξει φέτος οι Πειραιώτες, τονίζοντας ότι θα ήταν λάθος να αλλάξουν κάτι λόγω μίας ήττας.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων»:

Για τη σειρά με την Φενέρ

«Είχα πει πριν από την σειρά με την Φενέρ ότι δεν θα είναι κάτι εύκολο και δεν πρέπει να είναι εύκολο. Αλλά είχα πει κιόλας ότι δεν υπάρχουν πολλά κομμάτια από τακτικής άποψης που μπορείς να αλλάξεις από παιχνίδι σε παιχνίδι, Οι δυο ομάδες έχουν ήδη παίξει 4 φορές μεταξύ τους και θα παίξουν σίγουρα τουλάχιστον άλλες δυο.»

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει ξαναβρεθεί στο 1-1 σε σειρά που είχε πλεονέκτημα έδρας:

«Έχουμε ξαναβρεθεί σε αυτή την θέση και είμαστε προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι να κερδίσουμε στην Τουρκία.»

Για το αν ο Ολυμπιακός πρέπει να αλλάξει κάτι από άποψη τακτικής ενόψει Game 3:

«Θεωρώ ότι θα ήταν λάθος να αλλάξει η βάση μας, αφού η χρονιά έχει κυλήσει τόσο σωστά για εμάς. Το σωστό είναι να πιστέψεις σε όσα σε έχουν φέρει μέχρι εδώ.

Σίγουρα υπάρχουν κομμάτια που πρέπει να δουλέψουμε και να μετατρέψουμε. Δεν μπορεί όμως να αλλάξει η ομάδα την ταυτότητά της για ένα χαμένο παιχνίδι. Έχουμε χάσει κι άλλα παιχνίδια φέτος. Υπάρχει πίστη στο πλάνο και τις δυνατότητές μας και με αυτό πορευόμαστε.»

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε μέτρια - για τα δικά του δεδομένα - απόδοση στα δύο πρώτα παιχνίδια στο ΣΕΦ:

«Θεωρώ πως και στα δύο παιχνίδια δεν πιάσαμε ακριβώς την απόδοση που είχαμε σε όλη την διάρκεια της σεζόν. Αυτά τα παιχνίδια αποτελούν παρελθόν όμως. Σημασία έχει πόσο έτοιμοι θα είμαστε για το αυριανό παιχνίδι.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0