Basket Talk

Σοκ: Στο νοσοκομείο ο Σβεντ, άγνωστοι του επιτέθηκαν και τον τραυμάτισαν!

Σοκ: Στο νοσοκομείο ο Σβεντ, άγνωστοι του επιτέθηκαν και τον τραυμάτισαν!
Απίστευτο περιστατικό, με τον γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αλεξέι Σβεντ, να καταλήγει στο νοσοκομείο μετά από επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους!
Εκτός δράσης θα παραμείνει ο Αλεξέι Σβεντ, αλλά όχι λόγω τραυματισμού είτε σε αγώνα, είτε σε προπόνηση! Ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας τέθηκε στα... πιτς, εξαιτίας μίας σοκαριστικής επίθεσης που δέχθηκε από αγνώστους!

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας (01/05) καθώς έφευγε από το εστιατόριο June and Maya στην οδό Μπολσάγια Νικίτσκαγια, άγνωστοι του επιτέθηκαν, τον τραυμάτισαν και κατέληξε στο νοσοκομείο, με χτυπήματα στο κεφάλι!

Ο φύλακας των εγκαταστάσεων ανέφερε στην κατάθεσή του, πως είδε μία ομάδα πολιτών και έναν άνδρα με «ανοιγμένο» κεφάλι, τον οποίο παρέλαβε ασθενοφόρο. Αναγνώρισε το θύμα, τονίζοντας πως είναι ο μπασκετμπολίστας, Αλεξέι Σβεντ.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Ρωσίας, οι γιατροί του διέγνωσαν ανοιχτή κρανιοεγκεφαλική κάκωση, κάταγμα κροταφικού οστού και συμπτώματα οπισθοδρομικής αμνησίας.

Η αστυνομία εξετάζει τα δεδομένα της υπόθεσης, ενώ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενημέρωσε πως ο Σβεντ θα απουσιάσει από τα επερχόμενα ματς.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0