Basket Talk

Ο αγώνας Παρτίζαν – Ρεάλ ζωντανά σε οθόνη στο κάστρο του Βελιγραδίου

Ο αγώνας Παρτίζαν – Ρεάλ ζωντανά σε οθόνη στο κάστρο του Βελιγραδίου

Όσοι δε μπόρεσαν να αγοράσουν ένα πολυπόθητο εισιτήριο για το Game 3 της Euroleague ανάμεσα στην Παρτίζαν και τη Ρεάλ στο Βελιγράδι, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το ματς στο… κάστρο του Βελιγραδίου.

Μεγάλος ενθουσιασμός επικρατεί στη Σερβία για το τρίτο παιχνίδι της Παρτίζαν κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για τα play offs της Euroleague. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς προηγείται στην σειρά με 2-0 και προσδοκά να «καθαρίσει» τους Ισπανούς στην έδρα της στο Βελιγράδι.

Η ζήτηση των πολυπόθητων εισιτηρίων είναι τεράστια και η Stark Arena θα πλημμυρίσει από κόσμο που θέλει να ζήσει από κοντά αυτή την σημαντική αναμέτρηση. Όσοι δε μπόρεσαν να εξασφαλίσουν το εισιτήριό τους θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το ματς από μια τεράστια οθόνη που θα τοποθετηθεί στο κάστρο του Βελιγραδίου, το Καλεμέγκνταν για να μπορέσουν όλοι να δουν τον αγώνα.

Παρά τα ακραία συμβάντα που έλαβαν χώρα στο Game 2 πάντως, ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος για το κρίσιμο ματς που μπορεί να οδηγήσει την Παρτίζαν στο Final 4 του Κάουνας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0