Basket Talk

Σοβαρές καταγγελίες του Μπέικον σε live στο instagram (video)

Σοβαρές καταγγελίες του Μπέικον σε live στο instagram (video)

Ο Ντουέιν Μπέικον σε live μετάδοση που έκανε στο Instagram μίλησε για τις συνθήκες που επικρατούσαν στην πρώην ομάδα του.

Μετά την επίσημη λύση του συμβολαίου του Ντουέιν Μπέικον με τον Παναθηναϊκό λόγω των επαναλαμβανόμενων πειθαρχικών παραπτωμάτων του, ο 27χρονος Αμερικανός έκανε live τα ξημερώματα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και τοποθετήθηκε για όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα.

Σ’ ένα από τα αποσπάσματα του live που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο φέρεται να λέει:

«Είχα μέσο όρο 17 πόντους ανά παιχνίδι, το μεγαλύτερο ποσοστό στην ομάδα. Μην πιστεύετε ό,τι ακούτε. Πέρασα πολλές περίεργες καταστάσεις οπότε δε με νοιάζει καθόλου που γυρίζω σπίτι μου νωρίτερα αφού εξακολουθώ να παίρνω τα χρήματά μου. Πείτε στους Έλληνες δημοσιογράφους να το γράψουν αυτό. Έβαλαν τέσσερεις μπράβους έξω από το σπίτι μου και τους είπαν να μου σπάσουν τα πόδια αν φύγω. Όλα αυτά επειδή χάσαμε το παιχνίδι, λες και ήταν μόνο δικό μου λάθος, όχι ολόκληρης της ομάδας. Ήρθαν στα αποδυτήρια και τα έλεγαν αυτά, απειλώντας μας και έβαλαν μπράβους έξω από το σπίτι το δικό μου, του Πάρις Λι και του Ντέρικ Ουίλιαμς. Εγώ όμως ήμουν εκεί, να παίζω ακόμα και με τους τραυματισμούς μου».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0