Basket Talk

Πανιώνιος – ΑΟ Μυκόνου 87-69: Ισοφάρισε την σειρά και «διψάει» για την άνοδο!

Πανιώνιος – ΑΟ Μυκόνου 87-69: Ισοφάρισε την σειρά και «διψάει» για την άνοδο!

Γιορτινό το κλίμα στο «Ανδρέας Βαρίκας» με τον Πανιώνιο να πανηγυρίζει μία σπουδαία νίκη απέναντι στον ΑΟ Μυκόνου ισοφαρίζοντας την σειρά και στέλνοντάς την σε τρίτο παιχνίδι στην έδρα του που θα κρίνει την άνοδο στην Elite League.

Ένα παιχνίδι «ζωής και θανάτου» για τους Νεοσμυρνιώτες που έχοντας διανύσει μία εκπληκτική χρονιά διατήρησαν το αήττητο της έδρας τους. Η Μύκονος μπορεί να τους έβαλε δύσκολα κερδίζοντας το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της με 87-77, όμως η απάντηση δόθηκε στο «Ανδρέας Βαρίκας» με μπροστάρη τον «καυτό» Σαχπατζίδη που οδήγησε την σειρά σε Game 3.

Κατάμεστο γήπεδο και παίκτες που «διψούσαν» για τη νίκη ήταν η… συνταγή της επιτυχίας για την ομάδα του Περικλή Ταυρόπουλου που έχοντας το πλεονέκτημα έδρας και την τρομερά καλή ψυχολογία πάει ολοταχώς για την άνοδο στην Elite League.

Ο «Ιστορικός» έδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα την κλάση του διατηρώντας σημαντικό προβάδισμα, με τους «νησιώτες» να αδυνατούν να ασκήσουν πίεση. Αυτή η ποιότητα είναι που τον διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας και τον οδήγησε και στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η σημερινή (29/04) επιβλητική εμφάνιση των «κυανέρυθρων» απέδειξε σε όλους πως η ομάδα αξίζει να βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο με το πρώτο βήμα να γίνεται σήμερα.

Ευτυχία Οικονομίδου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0