Basket Talk

Γιασκεβίτσιους για τη σύρραξη στη Μαδρίτη: «Το καλύτερο μποξ της ιστορίας»

Γιασκεβίτσιους για τη σύρραξη στη Μαδρίτη: «Το καλύτερο μποξ της ιστορίας»

Ο Σαρούνας Γιασκεβίτσιους κλήθηκε να σχολιάσει τη σύρραξη κατά τη διάρκεια του αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Παρτίζαν για τη Euroleague.

Σχετικά Άρθρα

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε 89-81 της Ζάλγκιρις στα play off της Euroleague και έκανε το 2-0 στη σειρά.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Σαρούνας Γιασκεβίτσιους κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρτίζαν.

Ο Λιθουανός τεχνικός καταδίκασε το συμβάν, αλλά το χαρακτήρισε ως «το καλύτερο μποξ της ιστορίας», καθώς το σύγκρινε με τη σύρραξη στο NBA που έμεινε στην ιστορία ως «Malice at the Palace».

Παράλληλα, ρωτήθηκε και για τις ποινές που επιβλήθηκαν στους παίκτες, επισημαίνοντας πως προτιμά να μη μιλήσει γι’ αυτό το ζήτημα επειδή θα τον… γράψουν οι εφημερίδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιασκεβίτσιους:

«Όλοι είναι σοκαρισμένοι. Φυσικά είναι σοκ όταν κάθεσαι στο ξενοδοχείο και βλέπεις ήρεμα έναν αγώνα αλλά ξαφνικά σηκώνεσαι και περπατάς πιάνοντας το κεφάλι σου. Είναι μία από αυτές τις μέρες που θα μείνουν χαραγμένες. Δεν έχει καμία θέση στο μπάσκετ, ωστόσο συμβαίνει».

«Το έχω δει ξανά αυτό που έγινε. Πήγα έναν χρόνο μετά τις "ομορφιές" στην Ιντιάνα. Υπήρχαν συζητήσεις εκεί, αλλά στην EuroLeague νομίζω ότι πέτυχαν το καλύτερο... μποξ της ιστορίας». 

Για τις ποινές της Euroleague: 

«Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό το θέμα. Θα πρέπει να καταλάβετε την κατάσταση με την Μαδρίτη. Απλά δεν θέλω να βρίσκομαι σε όσα γράφουν οι εφημερίδες».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0