Basket Talk

Λέικερς – Γκρίζλις 125-85: Ο Ράσελ ντύθηκε… Βασιλιάς και τους έστειλε στα ημιτελικά (video)

Λέικερς – Γκρίζλις 125-85: Ο Ράσελ ντύθηκε… Βασιλιάς και τους έστειλε στα ημιτελικά (video)

Οι Λέικερς προκρίθηκαν στα ημιτελικά της δυτικής περιφέρειας στα NBA Playoffs, καθώς διέλυσαν με 125-85 του Γκρίζλις στο Λος Άντζελες και έκαναν το 4-2 στη σειρά.

Μόλις για 5η φορά στην ιστορία των NBA Playoffs, ομάδα που τερμάτισε στην 7η θέση της περιφέρειας στην κανονική διάρκεια αφήνει εκτός συνέχεια το νο.2! Ο λόγος για τους Λος Άντζελες Λέικερς που πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά της Δύσης μετά από έξι παιχνίδια απέναντι στους Μέμφις Γκρίζλις.

Η ομάδα της Καλιφόρνια ήταν τρομερή και δεν άφησε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους της, με τον Ντ' Άντζελο Ράσελ να ντύνεται… Βασιλιάς. Ο γκαρντ των Λέικερς πέτυχε 31 πόντους και ηγήθηκε στο σκοράρισμα. Εξαιρετικός ήταν και ο Άντονι Ντέιβις με 16 πόντους, 14 ριμπάουντ αλλά και 5 μπλοκ, ενώ Λεμπρόν σταμάτησε στους 22 πόντους.

Από την πλευρά των ηττημένων ο Τζα Μόραντ «έσπασε» τα στεφάνια καθώς είχε 3/16 σουτ (2/7 τρίποντα) και το Μέμφις δεν είχε λύσεις στο σκοράρισμα. Αποτέλεσμα ήταν να μείνει από νωρίς πίσω στο σκορ και εν τέλει να χάνει το ματς με 40 πόντους διαφορά (125-85).

Στον επόμενο γύρο οι Λέικερς πρόκειται να αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Κινγκς - Ουόριορς που οδηγήθηκαν σε Game 7.

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0